Oboji moj svet!

dana Jun27 2013

Color the world ili Oboji moj svet je  prva kolekcija mlade dizajnerke Branke Ćaćić kojom se predstavila na nedavno završenom Split City Fashion-u.

Foto: Ranko Jurjević

Inspiraciju za naziv je pronašla u svojoj velikoj ljubavi prema bojama, a izbor u ovoj kolekciji pao je na na plavu, žutu, bledo roze i boju ciklame u koje je smelo kombinovala sa crno-belim printom, heklanim i poentles motivima.

Svoju pažnju Branka je posvetila uklapanjem različitih vrsta materijala i boja, na račun forme, što na neki način oslikava njen lični stil kreiranja. Kolekcijom dominiraju keper, lan, čipka, brokat  i muslin, dok je forma  ostvarena kroz  sukob oštrih linija na ramenima i dekolteu naspram  blagih  linija  koji ističu žensku figuru i heklanim krugovima na struku koji dodatno ističu najlepši deo ženskog tela kako kaže Branka. Kolekcija je posvetila svim ženama koje su smele, romantične, izazovne i  zabavne.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Oboji moj svet!”


« Pitajte stilistu: Kako izabrati nakit za svečanu priliku?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook