O obrazovanju na Novosadskom sajmu

dana Mar5 2018

Sajam obrazovanja „Putokazi“, u drugoj deceniji postojanja potvrdiće značaj i mesto u sistemu obrazovanja u Srbiji. Na Novosadskom sajmu, od četvrtka, 8. do subote, 10. marta biće predstavljeno oko 300 profila obrazovnih institucija u zemlji i inostranstvu.

Fakulteti Novosadskog univerziteta, novosadske srednje stručne škole, brojne privatne škole i privatni univerziteti iz cele Srbije, resorne republičke i pokrajinske institucije okupiće se na 13. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, kako bi ponudili svoje programe budućim srednjoškolcima i studentima. Iskustvo Sajma obrazovanja pokazuje da su upravo „Putokazi“ mesto na kojem mali i veliki maturanti biraju buduću školu i životni poziv.

Teme o kojima će se razgovarati biće novine u oblasti obrazovanja u Srbiji, dualno obrazovanje, afirmacija doživotnog obrazovanja. Planirane su stručne tribine posvećene reformama obrazovnog sistema, kao i promocija učeničkih i studentskih udruženja i edukativnih centara.

Sajam obrazovanja se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Pokrajinskom vladom i Gradom Novim Sadom. Paralelno sa Sajmom obrazovanja, ali od srede, 7. do ponedeljka, 12. marta održavaju se Međunarodni sajam knjiga i 23. međunarodna izložba umetnosti „Art Expo“. Ulaz je besplatan.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “O obrazovanju na Novosadskom sajmu”


« Ivana Španović šampionka sveta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook