Numerološka nedeljna prognoza za period od 20.8. do 26.08.

dana Aug20 2018

Mnogi od nas, u prethodnom periodu, imali su priliku da se susretnu sa nekim duhovima prošlosti. Neke je to obradovalo, a ima i dosta onih drugih, koji, naprotiv, nisu bili baš najsrećniji zbog toga. Dosta uzbudljiv period, koji nas je svakako nagnao da se prisetimo nekih davno preživljenih filmova sa nekim ljudima, koji su u  scenama naše prošlosti igrali veoma bitne uloge. Prisetili smo se nekih glasnih osmeha, možda još glasnijih suza, pesama, pisama i nedostajanja koje smo mislili da su daleko iza nas, a ovaj period nam je upravo suprotno pokazao.

Sada smo imali priliku da obnovimo neke odnose, bilo ljubavne, bilo poslovne ili možda rodbinske, da oprostimo neke nepravde i grehe koje su nam drugi naneli, ili možda da oprostimo sebi zbog postupaka kojima smo mi nekog ili sami sebe povredili. Svi smo bili u situaciji da budemo nepravedni, surovi, da slažemo, prevarimo i budemo slabi, izgubljeni i nepromišljeni. Ali, dobro je, ako smo to shvatili i pokušali da se ispravimo, popravimo i unormalimo. Sada, možemo da nastavimo dalje, da se okrenemo budućnosti, mudriji, zreliji i čistiji, i pred drugima i pred sobom.

Ponedeljak, kao dan broj 3 nas čini vedrim, komunikativnim i lepršavim. Biće nam teško da se skocentišemo na obaveze, pa ćemo ih vešto izbegavati. Već u utorak (dan broj 4) će nam, ipak poći za rukom da se dovedemo u red i disciplinujemo. Možda ćemo morati da se suočimo sa nekim kašnjenjima, odugovlačenjem i problemima, koji će iskrsnuti, ne našom krivicom. Ali, ako zadržimo takt i smirenost, uspećemo i sa tim mini mukama da se izborimo. U sredu (dan broj 5) očekujte neke promene u planovima. Napravite obavezno i rezervni plan, a pokušajte i što više da budete fleksibilni na te neke promene, koje će se neizbežno desiti. Sreda svakako obećava aktivan dan, pozitivnu energiju i dobru zabavu. Bićemo rasterećeni, živahni, radoznali, želećemo da komuniciramo, flertujemo i razmenjujemo sa nekim tu pozitivnu energiju. Prilično lep dan i na ljubavnom planu.

Takođe, u četvrtak, u danu broj 6, kojim vlada Venera, možete očekivati i planirati da provedete kvalitetno vreme sa voljenom osobom. U petak (dan broj 7) možda osetimo iznenadni talas usamljenosti, a možda ćemo upravo mi sami inicirati to povlačenje i osamljivanje. Ponekad se i od sreće umorimo. Prosto, želećemo da se posvetimo sebi, da se osamimo, pročitamo neku zanimljivu literaturu ili pogledamo neki dobar film. Sami sa sobom, sami sebi dovoljni.

Vikend donosi prilično aktivnu, dinamičnu i turbulentnu energiju. Nekom će ona prijati, nekom ne, zavisno od senzibiliteta. Savetujem vam da iskoristite moćnu i snažnu energiju koja, ako je pravilno usmerite, može samo dobro doneti.

Pratite dnevne i nedeljne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 20.8. do 26.08.”


« Novak Đoković osvojio turnir u Sinsinatiju, i ponovo ispisao istoriju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook