Novogodišnji Retro Chic Modni bazar

dana Nov30 2013

Udruženje “Retro Chic” za kraj ove godine je pripremilo veliki Novogodišnji modni bazar koji ujedno predstavlja i poslednji “Retro Chic Modni bazar” koji će biti realizovan u ovakvom formatu.  Ovom manifestacijom se zatvara krug od dve godine od realizacije prvog, velikog Retro Chic Modnog bazara.

Udruženje “Retro Chic” poziva sve zainteresovane da posetit veliki Novogodišnji Retro Chic Modni bazar koji će biti postavljen od 1-31. decembra, u centru Beogradu, nedaleko od Trga Republike, u novom galerijskom prostoru, u srcu Tržnog centra “Euro Centar” – Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu, lokal preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis).

Novogodišnji bazar će u mesec dana okupiti preko pedeset umetnika i dizajnera, dizajnerskih radnji, hobista, umetničkih radionica i ateljea, udruženja umetnika i dizajnera, ali i privatnih vlasnika anitkviteta i starina i vintage radnji koji će publici predstaviti svoje najnovije kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i predmeta starih zanata za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013/14., retke i unikatne vintage odevne i upotrebne predmete i redizajnirane i reciklirane komade odeće, nakita i modnih detalja.

Novogodišnji Modni bazar biće podeljen na četiri tematske celine:
1. unikatna garderoba, nakit i modni detalji (tašne, šeširi, cipele i sl.) – savremeni dizajn i moderne tehnike
2. unikatna garderoba i modni detalji – stari zanati (heklanje, tkanje, pletenje, kukičanje, vez i sl.) – zimski odevni predmeti, šalovi, kape, rukavice i sl.
3. unikatni upotrebni i dekorativni predmeti za kuću (nameštaj, rasveta, kućni dekor – posuđe, tekstil, slike i sl.) – u svim tehnikama (stari i moderni zanati)
4. autentična vintage garderoba, nakit, modni detalji i upotrebni i dekorativni predmeti iz perioda od 20-80ih g. 20.v. (antikviteti i starine), unikati inspirisani starinskim motivima, redizajn i reciklaža.

Konkurs za sve zainteresovane izlagače je otvoren do 15. decembra – info i prijave na retrochic.modnibazar@gmail.com ili preko FB stranice.

Sve posetioce očekuju veliki sezonski popusti i promotivne cene – ovo je idealna prilika za kupovinu unikatnih novogodišnjih poklona!

U subotu, 21. decembra na programu će biti i velika godišnja modna revija svih učesnika bazara, ali i revija iznenađenja članice našeg Udruženja koja će ovom prilikom obeležiti 15 godina svog rada. Otvaranje revijskog programa je zakazano za 20h.

Postavka Novogodišnjeg Modnog bazara biće u galerijskom prostoru i u holu Tržnog centra i u toku manifestacije “Ulica otvorenog srca”, tradicionalno 1. januara, u Makedonskoj ulici, čime ćemo zvanično zatvoriti ovogodišnji, ujedno i poslednji u ovom formatu, Retro Chic Modni bazar.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novogodišnji Retro Chic Modni bazar”


« Kako izgleda Gwyneth Paltrow kada ruši glavna modna pravila

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook