Novogodišnji dani u srcu Vračara

dana Dec25 2017

SAINT TEN Hotel, na adresi Svetog Save 10 na Vračaru, drugu godinu za redom organizuje događaje 31.12.2017. i 1.1.2018. koji će ulepšati prazničnu sezonu. Novogodišnja proslava počinje novogodišnjim dnevnim parti-jem, doček nove 2018. godine je uz novogodišnju večeru i proslava prvog dana nove godine je rezervisan za novogodišnji branč.

Novogodišnji dnevni parti, 31. Decembra od 14h donosi svetske trendove prazničnih proslava i uz dva DJ-a, specijalne cene koktela i izvrsnom ponudom hrane obećava odličan provod. Cena buffet-a je 1.800 rsd po osobi.

Od 20h hotel je organizovao elegantnu novogodišnju večeru u Sanctus restoranu. Za ovu priliku, u ponudi je ekskluzivan degustacioni meni koji prati piće dobrodošlice.

1.1.2018. u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Branč počinje u 12h i gosti će moći da uživaju u velikom izboru zalogaja, detoks stanicama sa napicima od voća i povrća, dok će  glavni kuvar ovog posebnog podneva izaći iz kuhinje i na licu mesta spremati izvrsne specijalitete.

’’Uz iskren osmeh i pozitivan duh, praznici će ove godine zaista biti posebni u SAINT TEN Hotelu i zato pozivamo goste da naprave pravi izbor i pridruže nam se u novogodišnjim proslavama.’’ – Vladimir Marinković, generalni direktor.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novogodišnji dani u srcu Vračara”


« Novogodišnje čarolije za najmlađe ispred Geozavoda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook