Novogodišnje izdanje “Mikser Design Food” marketa + Humanitarna aukcija torti

dana Dec21 2013

Novogodišnji „Mikser Design Food” market, tradicionalna „Mikserova” manifestacija koja spaja dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji,u nedelju, 22. decembra u prostoru Mikser House-a okupiće više od50 učesnika – malih i velikih proizvođača delikatesa i poslastica, sireva, vina, organske hrane i proizvođača kuhinjske opreme i posuđa. Prateći program će obeležiti humanitarna aukcija torti, a sva sredstva prikupljena ovom akcijom namanjena su deci bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“.

„Mikser“ poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja se odvija 22. decembra u 13 časova, u okviru „Mikser Design Food“ marketa, i da duh praznika podele sa onima kojima je to najpotrebnije – sa decom bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“. „Mikser“ poziva sve građane i kompanije da učestvuju u licitaciji i kupovinom torte obezbede sredstva za poboljšanje uslova njihovog života – renoviranje ulaznog hola i popravku ulaznih vrata. Svi koji žele da učestvuju u aukciji mogu se prijaviti putem e-mail-a office@mikser.rs ili na broj telefona 062/8040136.

Torte su donirali: hoteli – „Square Nine“, hotel „Moskva“; restorani: „Mikser House“ kantina, „Dijagonala 2.0“, „Comunale“,„Iguana“, „Gnezdo Organic“, „Toro“; kolačari – „Tintolino“, „Home Made“, „Melani“, „Anđeli kolači“, „Dream of Cookies“, „Hungry Cupcake“, „Pop Bake“, „All Nut“; klub „Apartman“; kulinarke Tamara Mihajlović, Nina Stiglic i Ana Milak. Akciju su podržali i prijatelji iz agencije „Superstar“, čiji će osnivač Aleksandar Đorđević i voditi aukciju.

Od 12 časova se odvija dečja radionica na kojoj će sva prisutna deca, uključujući i mališane izustanove „Jovan Jovanović Zmaj“ učestvovati u oslikavanju novogodišnjih kolača.

U isto vreme se održava kulinarska radionica za odrasle – „Novogodišnjatrpeza“, organizacije „Na putu zdravlja“, koju vodi Nada Ličina.Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na naputuzdravlja@gmail.com, a participacija za učešće, sa degustacijom, je 1650 dinara.

Još jedna posebnost novogodišnjeg izdanja „Mikser Design Food“ marketa jeste takmičenje za najkreativniji štand. Naime, izlagači pripremaju štandove u specifičnom, novogodišnjem ruhu, a posetioci će na licu mesta odabrati svog favorita, koji ćekao nagradu dobiti besplatno učešće na sledećem „Mikser Design Food“ marketu. Pobednik će biti proglašen u 18 časova.

„Mikser Design Food“ marketodvija se u nedelju, 22. decembra od 12 do 20 časova U Mikser House-u (Karađorđeva 46)i prava je destinacija za novogodišnju kupovinu interesantnih poklona. Ulaz na manifestaciju je slobodan.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novogodišnje izdanje “Mikser Design Food” marketa + Humanitarna aukcija torti”


« Otvoren MODAMO.kreARTiva Concept Store!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook