Novogodišnja akcija u specijalističkoj stomatološkoj ordinacija Dr Mlađan Pleštić

dana Dec17 2013

Pozivamo Vas da u toku decembra meseca posetite stomatološku ordinaciju Dr Mlađan Pleštić u Novom Sadu i besplatno omogućite sebi ultrazvučno skidanje kamenca, izbeljivanje i poliranje zuba.

Stomatološka ordinacija Dr Mlađan Pleštić posebnu pažnju poklanja negovanju odnosa sa pacijentima. Pružanje informacija, stalan kontakt i kompjuterski vođena dokumentacija sa foto i video zapisima intervencija za svakog pacijenta bitni su elementi profesionalne delatnosti.

Vaš dolazak u ovu ordinaciju predstavlja zajednički rad na poboljšanju i negovanju Vašeg zdravlja. Garantovane su sve stomatološke specijalisticke  usluge i angažovanje  eminentne stručne saradnike iz svojih oblasti.

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Mlađan Pleštić  opremljena je stomatološkom opremom izuzetnog kvaliteta koja omogućava najraznovrsnije intervencije iz oblasti: preventivne i dečije stomatologije, bolesti vilice i zuba, parodontalne terapije, oralne hirurgije, ortopedije vilice i stomatološke protetike.

Pregledi i sve vrste saveta i konsultacija su besplatni.

Zakažite Vaš besplatni tretman na broje telefona 021/475 40 84. Ordinacija se nalazi  na Trgu Ferenca Fehera 17 u Novom Sadu.
Za više informacija posetite zvaničnu Facebook stranicu.  

Dočekajte Novu Godinu sa osmehom! 

 

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novogodišnja akcija u specijalističkoj stomatološkoj ordinacija Dr Mlađan Pleštić”


« Pop up knjižara!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook