NOVO: NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija

dana Sep12 2018

NIVEA Cellular linija dokazano stimuliše ćelije kože i pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena*. Proizvodi iz ove linije sada imaju novi naziv i premijum pakovanje.

Tokom života, vrlo često ćemo se naći u situaciji kada je važno da se pokrenemo kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Pokušavaćemo da uskladimo svoje obaveze tako da možemo da se bavimo poslom koji volimo, ali i da imamo vremena za svoje najbliže, ili ćemo želeti da se bavimo sportom kako ljubav prema dobroj hrani ne bi ostavila posledice na naš izgled. Većina vas želi da pokaže emocije na svom licu, kao što su sreća, smeh, ljubav, pa čak i zabrinutost, ili da uživa u dodiru sunčevih zraka i snežnih pahulja – ali istovremeno želite da očuvate mladolikost i čvrstinu kože i sprečite pojavu bora i finih linija linija ili gubitak sjaja i volumena. NIVEA je vaš najbolji saveznik koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i sprečite starenje kože!

Žene širom sveta imaju poverenje u stručno znanje i iskustvo u oblasti nege protiv starenja kože dugo više od 100 godina. NIVEA kao stručnjak za negu zna da koža kod žena ima različite potrebe u različitim životnim dobima, kao i kakva nega joj najviše odgovara. NIVEA sprovodi kontinuirana istraživanja, unapređujući i postojeće proizvode. U skladu sa tim, linija Cellular Anti-Age unapređena je u NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju, koja aktivira snagu ćelija same kože kako biste imali mladalačku i blistavu kožu kakvu želite. Ovi proizvodi sada su dostupni u novom, premijum pakovanju!

Aktivira hidrataciju u samoj koži

NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija pomaže ženama da se osećaju samouvereno u svojoj koži, a koži pomaže tako što pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena u njenim ćelijama. Rezultat: mladalački izgled kože zahvaljujući poboljšanoj ćelijskoj aktivnosti koja, između ostalog, smanjuje bore i primetno učvršćuje kožu – koža je podmlađena i zategnuta.

Proizvodi iz ove linije sada imaju premijum pakovanje čiji dizajn odgovara njihovim naprednim formulacijama. Pakovanje izgleda moderno, sa dobro uklopljenim elementima. Dizajn ima tehnički, odnosno naučni karakter i prenosi poruku o stručnosti i inovaciji. Pored toga, mreža ćelija koja se nalazi na celom pakovanju ukazuje na dubinsko dejstvo proizvoda.

  NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovani tretman

U okviru ove linije, NIVEA predstavlja i inovativni proizvod: novi NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovani tretman, koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u celoj NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniji. Tretman stimuliše ćelije kože da proizvode sopstveni hijaluron i kolagen i ima dubinsko dejstvo. Ovu laganu formulaciju je najbolje naneti ujutru i uveče pre NIVEA Hyaluron Cellular Filler dnevne, odnosno noćne nege. Ampula sadrži dovoljnu količinu tretmana za jednu nedelju, a da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se da 7 Day koncentrovani tretman koristite jednom mesečno. Rezultat: koža je hidrirana, a ćelijskom stimulacijom pospešena je proizvodnja hijalurona i kolagena – jer prirodni hijaluron je i najbolji!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NOVO: NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija”


« Novi singl i spot Marka Louisa pred koncert u Nišu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook