Novo na Viberu: “Skrivene poruke” – za potpunu diskreciju vaše komunikacije!

dana Mar11 2017

Predstavljamo vam “Skrivene poruke” na Viberu, novu funkciju koja će uskoro biti aktivna – i koja će omogućiti komunikaciju uz potpunu diskreciju i pružiti potpuno poverenje u tajnost vašeg ćaskanja sa drugima.

Ono što svakom korisniku aplikacije za razmenu poruka, koji tim putem redovno održava kontakt sa ljudima koji mu posebno znače, posebno važno je opcija koja će mu  omogućiti da ima potpunu diskreciju dok razgovara o bilo kojoj temi sa njima.

Od prošlog proleća, kada je Viber uveo enkripciju sa kraja na kraj kao standardni protokol za sve Viber poruke i pozive, namera je bila da Viber pruži dodatne mere bezbednosti koje će u potpunosti zadovoljiti njegove korisnike po pitanju privatnosti njihove komunikacije.  Ipak, u nekim situacijama, pojavi se potreba za dodatnom enkripcijom, želja da trag komunikacije ostane neprimetan.

Zbog toga, Viber uskoro uvodi “skrivene poruke” – koje će obezbediti razmenu poruka uz dodatne elemente privatnosti nad kojima korisnici imaju potpunu kontrolu. U delu “skrivenih poruka”, moćićete da postavite  tajmer za automatsko brisanje svake poruke iz vaše prepiske. Tekst iz prepiske putem “skrivenih poruka”  neće moći da se dalje prosleđuje, a slikanje ekrana će biti ili potpuno onemogućeno – ili će vas o tom  momentalno informisati obaveštenje na ekranu vašeg “četa”. Kao i uvek, vaša komunikacija biće i dalje zaštićena Viberovom enkripcijom sa kraja na kraj. U mogućnosti ćete biti da vodite dve uporedne prepiske sa istom osobom ili u grupi – putem jednog redovnog četa i jednog kroz “Skrivene poruke”. Prepoznaćete ih po tome što će vam se pojaviti prikaz malog katanca na čet ikonici za “Skrivene poruke”.

Otpočinjanje razmene skrivenih poruka iz redovnog četa neće izbrisati niti zameniti redovnu razmenu poruka, već samo otvoriti paralelnu razmenu poruka ovim kanalom. “Skrivene poruke” će predstavljati dodatni način da korisnici Vibera razmenjuju poruke slobodno i bezbedno. Viberov cilj je da stvara nove opcije koje će vam omogućiti da komunicirate bez ograničenja i zadrške.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novo na Viberu: “Skrivene poruke” – za potpunu diskreciju vaše komunikacije!”


« Otvaranje Pavllici & RISH concept store-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook