Novi spot Sanje Vučić i benda ZAA

dana May22 2016

Srpska predstavnica na pesmi Evrovizije, Sanja Vučić, pri povratku sa Eurosonga, zajedno sa bendom ZAA, snimila je spot za jednu od najslušanijih pesama sa njenog aktuelnog albuma .

Spot za pesmu čiji prevod na srpski glasi „Bezuslovna ljubav“ odiše istovremeno sanjalačkom i agoničnom notom i odslikava dualitet koji svaka ljubav nosi sa sobom – sreću i patnju, uzbuđenje i repeticiju, mir i ekstazu, potcrtavajući na svršetku da samo ta prava, bezuslovna ljubav može da amortizuje sve turbulencije koje emocije nose sa sobom“, poručuju iz benda ZAA.

Režiju i montažu, kao i za dva prethodna spota, potpisuje Iva Pavlović, dok je za kameru bila zadužena Sonja Leković. Spot je snimljen u nesvakidašnjem ambijentu prostora „Ozarisov sezam“ u Zemunu.

Pesma „Unconditional Love“ je zbog svoje snažne, univerzalne poruke o bezuslovnoj ljubavi, postala jedna od najprepoznatljivijih pesama sastava ZAA, zbog čega je bend odlučio da upravo videom za ovu pesmu zaokruži aktivnosti u vezi sa trećim albumom „What About“ i da otpočne novi ciklus nastupa na kome će publika moći premijerno da čuje neke od singlova koji će obeležiti novi studijski projekat na kome rade. ZAA će u narednom periodu svirati prve večeri predstojećeg Mikser festivala, 8. juna, a imaće i tri nastupa u Sloveniji – 20. maja u okviru festivala „Dani mladih i kulture“ u Velenju, 21. u Klubu „Ploj“ u Mariboru, 18. juna na Godišnjici omladinskog centra, Radlje ob Dravi, 28. maja sviraju u Temišvaru, dok su u julu zakazane dve svirke u BiH – 1. jula na OK Festu na Tjentištu i 23. jula u revijalnom delu Demofesta u Banja Luci, a slede i brojni drugi nastupi u okviru letnje turneje.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi spot Sanje Vučić i benda ZAA”


« Veliki uspeh srpskog slikara Vojislava Radovanovića

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook