Novi singl Borisa Novkovića „Ti si mi poslednja nada“ dobio je svoje vizuelno izdanje!

dana Mar23 2017

Novi singl Borisa Novkovića „Ti si mi poslednja nada“ dobio je i svoje vizualno izdanje! Spot sniman crno belom tehnikom prema zamisli vrsne redateljke Marcelle Zanki ostavlja snažan umetnički dojam naglašen uverljivom glumom Klare Mucci, diplomirane glumice koja gradi uspešnu internacionalnu karijeru.

Snimanje na lokaciji Radisson Blu Resorta u Splitu povereno je Milanu Latkoviću i Duji Kundiću iz Kreativne agencije koji su još jednom pokazali sav raspon svog kreativnog izražaja. „Ti si mi poslednja nada“ u kratkom je periodu osvojila srca publike koja je prepoznala Borisovu dojmljivu interpretaciju pesme cenjenog autora Ante Pecotić, dok se za  aranžman i produkciju pobrinuo muzički producent Bojan Šalamon Shala koji nije dopustio da se u modernom zvuku izgubi Borisov prepoznatljiv stil. Pesma je svoje mesto zasluženo našla i u samom vrhu domaćih singlova HR TOP 40.

Boris Novković je muzičar čija fascinantna muzička priča već dugi niz godina ne prestaje intrigirati publiku koja svaku njegovu pesmu dočekuje s izrazito pozitivnim reakcijama. Iskrenost kojom interpretira svoje pesme, bilo da ih je sam napisao vođen vlastitim zapažanjima ili da peva pesmu drugih autora, dominantna je u Borisovom muzičkom izražaju. Veliko poverenje u Borisa ima i izdavačka kuća Croatia Records s kojom je potpisao novi ekskluzivni ugovor.

“Iako većinu svojih pesama pišem sam, volim povremeno raditi i s drugim autorima jer unose svežinu te daju novu energiju umetničkom sastavu. Kada mi je Ante pustio pesmu, iako sam već imao spremnu svoju autorsku, osećaj koji me preplavio odagnao je svu moju autorsku taštinu i dao sam prednost Antinoj. Dugo nisam osetio navalu takvih pozitivnih osećaja, podsetila me na moj veliki hit te ju neslužbeno zovem U dobru i zlu 2017., zbog toga što i ovde ljubav o kojoj se peva nije svedena isključivo na onu između muškarca i žene, već zadire u više sfere duhovne ljubavi”, kaže Boris koji novim singlom najavljuje niz akustičnih koncerata, o čijim će nas datumima i lokacijama pravodobno izvestiti, a koji će njegovoj muzici podariti novu ekspresiju i približiti je, kako dugogodišnjoj, tako i novoj publici. Pesma “Ti si mi poslednja nada” dolazi u periodu Borisova života u kojem oseća nalet pozitivne energije koju želi usmeriti na kvalitetne nastupe i rad na novim pesmama koje su mu najprirodniji medij za komuniciranje svega što želi reći.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi singl Borisa Novkovića „Ti si mi poslednja nada“ dobio je svoje vizuelno izdanje!”


« “Velika igra” Beogradski festival igre!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook