Novi Nivea Soft Mix

dana Jun6 2018

Novi NIVEA Soft Mix me u ograničenoj seriji: vreme je da kreirate sopstveni jedinstveni miris kreme. 4 kreme, više od 25 mogućnosti za jedinstvene kreacije koje su svojstvene samo vama. 

Kakvo je vaše današnje raspoloženje? Snop energije pred zabavu, potpuno opuštena u društvu najbližih, u sanjalačkom raspoloženju pred romantični sastanak ili sve zajedno? Sada možete dobiti savršeni miris kako god da se osećate!
NIVEA Soft u nova tri fantastična mirisa, a svaki miriše potpuno različito i sam po sebi sjajno. Ipak, ono što je stvarno kul je da ih možete pomešati i stvoriti potpuno novi miris, #mixyourscent #myuniquestyle #formebyme #yourscentyourmix.

Svi znamo za NIVEA Soft kremu. Formula za negu i hidriranje koja čini vašu kožu tako svežom i tako mekanom. Volimo njenu laganu teksturu i osvežavajući miris. Ali, ponekad poželimo da unesemo malo promene u svoju dnevnu rutinu nege kože, pogotovo kada je mešanje krema zabavan način da provedete vreme sa prijateljima!

Kako ovo funkcioniše? Eksperimentišite i saznajte!
Samo pomešajte kreme i proživite trenutak! Ova tri nova mirisa, nastala u parfimerijama  Pariza, posebno su kreirana da se dopunjuju međusobno kao i sa Classic NIVEA Soft kremom. To je vaš miris i vaš način mešanja: nema pravila, ne možete da pogrešite.

Pomešajte kreme na dlanu onako kako želite i nanesite na kožu. Ili nanesite na različite delove svog tela, da biste stvorili mirisne akcente: stavite NIVEA Soft Berry Charming na svoj dekolte, malo od NIVEA Soft Chilled Oasis na zglobove i zaokružite sa jednim ili dva nanosa NIVEA Soft Happy Extic kreme na vrat.
Sve NIVEA Soft varijante savršene su za upotrebu na licu, telu i rukama. NIVEA Soft Mix me serija dostupna je u pakovanjima od 50ml i 100ml.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi Nivea Soft Mix”


« Marko Nastić dovodi čuvenog di džeja Silata Beksija u Beograd

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook