Novi NIVEA proizvodi za lepše praznike

dana Dec22 2017

NIVEA praznična linija sada je obogaćena nizom novih proizvoda. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, NIVEA Smooth Sensation mleko za telo i NIVEA Express Hydration losion za telo hidriraju kožu i čine je neverovatno glatkom 48 sati, NIVEA linija Oil in Cream za negu ruku,  i jedinstvenim pakovanja NIVEA plave kreme sa junacima  magičnih bajki,koja će osvojiti srca kako  dece tako i roditelja.

NIVEA Essentials linija sada sadrži unapređene formulacije. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, NIVEA Smooth Sensation mleko za telo i NIVEA Express Hydration losion za telo hidriraju kožu i čine je neverovatno glatkom 48 sati.

Mnoge žene imaju svoje rituale za negu tela – pre odlaska na spavanje, posle tuširanja ili tokom jutarnjeg opuštanja. Ovi rituali treba da obezbede koži duboku i dugotrajnu hidrataciju. Da li postoji nešto bolje od glatke i meke kože? Postoji: kada taj osećaj na koži dugo traje! Formulacije NIVEA Essentials linije sada su unapređene i sadrže novi NIVEA SERUM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, NIVEA Smooth Sensation mleko za telo i NIVEA Express Hydration losion za telo sada efikasno zadržavaju vlagu u koži tokom 48 sati.

NIVEA nega ruku sa prvom formulacijom koja sadrži ulje u kremi

Jedinstvena krema za ruke u dve predivne varijante koje prijaju koži i gode svim čulima – za neodoljivo glatku i negovanu kožu

Naše ruke su naši svakodnevni saputnici – koristimo ih u skoro svakoj situaciji: kada se pozdravljamo sa porodicom i prijateljima, dok radimo ili se bavimo kućnim poslovima i hobijima. Ruke imaju važnu funkciju u svakodnevnim aktivnostima i pomažu nam da osetimo i doživimo svet oko nas. Zato je nega, hidratacija i zaštita njihove osetljive kože veoma važna – negovane ruke će nam pomoći da maksimalno uživamo u svetu oko nas. Zahvaljujući novoj NIVEA liniji proizvoda za negu ruku sa uljem u kremi sada možete da pružite negu koži i da ugodite svojim čulima! Novi proizvodi pretvaraju negu ruku u doživljaj za sva čula. Blagi miris kreme godi i prija, dok formulacija sa negujućim uljima hrani kožu i štiti je 24 sata.

Nova NIVEA linija Oil in Cream za negu ruku vam nudi dve predivne kreme. Jedna je obogaćena slatkim mirisom vanile i bademovim uljem, a druga ima cvetno-voćni miris trešnjinog cveta i sadrži ulje jojobe. Zasnovana na stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom više od 100 godina, NIVEA linija za negu ruku sada sadrži prvu formulaciju sa uljem u kremi, koja predstavlja kombinaciju dragocenih sastojaka, negujućih ulja i prijatnih mirisa, i pruža zaštitu i negu. Jedinstvena formulacija štiti kožu i čini je glatkom, dok prefinjeni mirisi gode vašim čulima. Koža brzo upija kremu i nema lepljivog ili masnog osećaja. Ruke su neodoljivo glatke i lepe celog dana. Zahvaljujući prijatnom mirisu, dobar osećaj traje još duže.

Posle velikog uspeha NIVEA kreme iz ograničene serije “Bajke” u 2016. godini, brend NIVEA nastavlja sa pričama o uzbudljivim avanturama malog Luke i male Mie, zeke, dobre vile. Neodoljiva pakovanja NIVEA plave kreme sa junacima ovih magičnih bajki, osvojila su srca mališana i njihovih roditelja.

Poznato je da deca ponekad nevoljno idu na spavanje, ali isto tako znaju i da je to jedan emotivan trenutak koji mogu da podele sa roditeljima. Veliki broj porodica ima posebne rituale pripreme za spavanje. Kupanje deteta, nežna masaža i nanošenje kreme, dok se prostorijom širi dobro poznati miris iz klasične plave kutijice. Potom sledi poljubac i priča za laku noć, kako bi dete moglo bezbrižno da uplovi u carstvo snova. Brend NIVEA kreira nove priče koje će umiriti mališane pred spavanje i nežno ih ispratiti u lep san, pun slatkih snova.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi NIVEA proizvodi za lepše praznike”


« Četvrto izdanje Ukusa Francuske u Srbiji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook