Novi NIVEA Black &White Invisible dezodorans

dana Feb23 2017

Poznata po praćenju trendova, ali i poštovanju neprolaznih vrednosti, NIVEA je već poznatoj Black&White kolekciji dodala malo boje i osveženja u vidu nove Fresh mirisne note za žene i muškarce.

Kao i prethodnike, i ovu liniju odlikuje nevidljiva 48h zaštita od znojenja, kao i činjenica da ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini, a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Dokazana tehnologija koja sprečava pojavu fleka na odeći, ovog puta “začinjena” je upečatljivom mirisnom notom koja odiše svežinom i čistoćom.

NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans

Izvanredna mirisna kominacija bergamota i breskve u gornoj noti, upotpunjena buketom ruža i mimoza u osnovi sa posebnim akcentom koje daju sandalovina i amber. Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na svetloj odeći, a ne ostavlja ni bele tragove na tamnoj tkanini. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh dezodorans

Upečatljiva muževna mirisna kombinacija svežeg grejpa, bambusa, opuštajuće lavande i decentno zavodljivih drvenastih nota kedrovine, mošusa i ambera. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi NIVEA Black &White Invisible dezodorans”


« Dokazano efikasna Eucerin® antiage nega u luksuznom neseseru!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook