Novi inovativni dizajn Nemanje Kiso

dana Nov18 2014
Posle uspešnih promocija i objavljivanja inovativnog dizajna multifunkcionalne sofe diplomiranog arhitekte Nemanja Kiso, kod nas i u svetu, imao je želju da predstavi široj javnosti novi dizajn koji će, veruje, biti podjednako uspešan kao prethodni.
unnamed (8)
Inovativnog dizajna multifunkcionalne sofe
Reč je o dizajnu TV komode, koju pored futurističkog dizajna krasi i dobra funkcionalnost. Dizajnirana tako da se koristi u više namena, ovaj komad nameštaja se može pojaviti u objektima poput: stambeno-poslovnih jedinica, u hotelima, u restoranima itd.
unnamed
Novi inovativni dizajn – TV komoda
Cilj mu je bio da napravi familiju proizvoda komadnog nameštaja, te je oblik TV komode delimično pozajmio od svog prethodnog dizajna-multifunkcionalne sofe.
TV komoda može biti izrađena od raznih pločastih materijala (sirova iverica-furnir, univer, medijapan), što na kraju određuje cenu ovog zanimljivog dizajna.
unnamed (3)
Visina TV komode iznosi od 80-85cm a širina od 120-130cm. Nemanja voli da napomene da se TV komoda može proizvesti u Srbiji iako je neobičnog oblika.
unnamed (4)
unnamed (10)
unnamed (12)

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi inovativni dizajn Nemanje Kiso”


« Jedan dan sa Misonijem

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook