Nova sezona serije FAMOUSLY SINGLE na kanalu E!

dana Jul4 2017

Na temeljima emotivnog, vrelog i romantičnog vrhunca u prvoj sezoni, zabavni kanal E! snimio je nastavak televizijske hit serije Famously Single. Smestivši osmoro zvezda u potkrovlje u centru Los Anđelesa, tv mreža se ovog puta potrudila da dublje zađe u romantični svet poznatih osoba. Prošle sezone gledaoci su prisustvovali zaljubljivanju Poli D i Obri O’Dej, dok brojni članovi ostatka postave napuštaju kuću zadovoljni i danas su u uspešnim vezama.

Iza kulisa raskoša i glamura, nalaze se istinske priče o izgubljenim ljubavima, javnim razvodima, zatrovanim odnosima i borbi da se pronađe prava ljubav. Uz pomoć tima stručnjaka, učesnici će se otisnuti na emotivno putovanje na kojem će otkriti do sada nepoznate, nefiltrirane strane sopstvenih ličnosti. Preko vežbi i divljih izazova, seksi zvezde biće pogurane do samih granica. Mogu li to da podnesu?

Karina Smirnof (Dancing with the Stars), Čad Džonson (The Bachelorette), Malika Hak (Dash Dolls), Roni Ortiz-Magro (Jersey Shore), Dejvid Mekintoš (British model), Tifani Polard (I Love New York), Kalum Best (Famously Single) i Doroti Vang (#RichKids of Beverly Hills) dolaze na ljubavnu rehabilitaciju.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova sezona serije FAMOUSLY SINGLE na kanalu E!”


« Lena Kovačević nastupila na novom festivalu u Beogradu, Global Festu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook