Nova sezona hit serije WAGS Miami od 15. septembra

dana Sep4 2017

U drugoj sezoni serije WAGS Miami temperatura će dostići tačku ključanja. Povratničkoj ekipi koju čine Ashley Nicole Roberts, Claudia Sampedro, Hencha Voigt, Darnell Nicole, Metisha Schaefer i Astrid Bavaresco, pridružiće se Kayla Cox i Faven Liuget za još više zabave i avantura pod suncem.

Ali ne treba očekivati da će se ove dame samo osmehivati i igrati po pravilima. „Razmišljam o novim devojkama, novim prijateljicama, novim počecima”, kaže Ashley u promo snimku. „Ali sve je to staro s—-e, samo su druge osobe.“ U prilog ovome je promo video za drugu sezonu. Usred svih zabava i žurki na bazenu koje neizbežno idu sa životom VIP osobe u Majamiju, ovog puta ima još više konfrontacija, nekontrolisanog sučeljavanja i situacija sa uzavrelim emocijama.

Ashley je preokupirana planiranjem sopstvenog venčanja sa verenikom Philip-om Wheeler-om, ali pre toga mora da nađe zajednički jezik sa svojom budućom svekrvom. U međuvremenu, Darnell se i dalje privikava na samački život nakon što je otkazala venčanje.

Pored ovoga, postojeći sukob između Astrid i Henche dostiže tačku ključanja, dovevši do još jedne neprijatne scene za stolom. Ali to, naravno, nije sve!

Druga sezona WAGS Miami premijerno će se emitovati 15. septembra u 22:15 samo na kanalu E!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova sezona hit serije WAGS Miami od 15. septembra”


« The Spot-letnja sezona zatvorena je belim patikama

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook