Nova serija kanala E! o cuvenom holivudskom nocnom klubu od 15. septembra

dana Aug29 2017

Kanal E! povešće iza šanka i omogućiti intiman uvid u živote zaposlenih u svetski poznatom baru kada nova dokumentarna serija What Happens at The Abbey premijerno bude emitovana 15. septembra u 21:00. Smešten u srcu losanđeleskog Zapadnog Holivuda, The Abbey važi za „najbolji gej bar na svetu“, jer to je institucija gde su etikete nevažne, najbitnije je da svi budu prihvaćeni, bez obzira na svoju seksualnu orijentaciju, a dolaze da budu viđeni i da se druže sa poznatima.

Predstavljajući jedan od najrazuzdanijih noćnih klubova u Los Anđelesu, tim zaposlenih, kojima kajanje nije ni na kraj pameti, oličava mentalitet bez predrasuda koji krasi The Abbey, istovremeno stvarajući okruženje u kome su svi dobro došli. Predvođeni vlasnikom David-om Cooley-jem, spretno osoblje kluba brine se da svojim VIP gostima i poznatim ličnostima obezbedi prvoklasnu uslugu, dok se privatno nose sa sopstvenim emocionalnim dramama, različitom seksualnom orijentacijom i ostvarenjem sopstvenih holivudskih snova. Ova ekipa razuzdanih i nepredvidivih likova dokazuje da nije sve u poslu jer se oni bolje zabavljaju od svojih poznatih pokrovitelja.

Za produkciju serijeWhat Happens At The Abbey” zaduženi su Banijay Studios North America i David Goldberg, Caroline Baumgard, Ray Giuliani i David Cooley kao izvršni producenti.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova serija kanala E! o cuvenom holivudskom nocnom klubu od 15. septembra”


« Film “Ana Karenjina, sećanja Vronskog” otvorio Filmski festival u Montrealu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook