Nova serija E! kanala sa reality zvezdom: Very Cavallari

dana Jul9 2018

E! lansira Very Cavallari, novu dokumentarnu seriju u kojoj je glavna ličnost poznata preduzetnica i  reality superzvezda, Kristin Cavallari.  Uz njen nov dom u Nešvilu, serija prati Kristinin život kao poslovne žene koja otvara brend radnju sa svojom linijom proizvoda, Uncommon James, ali je ona i supruga, udata za nekadašnjeg igrača američkog fudbala , Jay Cutler-a.  Između njene porodice i mladog privlačnog osoblja, Kristinin život postaje užurbaniji i zabavniji nego ikada ranije, pod nebom Music City-a. Serija će se premijerno emitovati 15. jula od 22:00 na kanalu E!

 “Naša publika prati Kristin od  serije Hills do E! franšize Red Carpet i sada će imati priliku da zaviri u njen život kao preduzetnice i modne trendseterke”, izjavila je Amy Introcaso-Davis, direktorka za razvoj i produkciju kanala E! “Videćemo kako Kristin sebe organizuje kao direktorku novog brenda dok se bori sa pritiskom koji će uslediti. Biće u stalnim izazovima žonglirajući sa svojim zaposlenima koji su pomalo tvrdoglavi, nalazeći vreme za svog muža, od skoro penzionisanog fudbalera, Jay Cutlera, i svoje troje dece”.

U ovoj sezoni serije Very Cavallari, Kristin pravi od Nešvila bazu za svoj sve uspešniji modni i lifestyle brend, Uncommon James.  Ipak ima situacije sa svojim zaposlenima koji defiluju kroz njen dom i igraju se sa strpljenjem njenog muža.  Kristin seli svoj posao i zaposlene, koje Jay zove “minionima”, iz svoje kuće u šik novi prostor u Nešvilu. Glavni tim koji je Kristin angažovala da joj pomognu da izgradi svoj posao su stručnjak  za društvene mreže, Shannon, koja se nikada ne stidi da kaže svoje mišljenje; Brittainy, pravi tip radoholičara koja je dovedena da upravlja radnjom Uncommon James; i sekretarica, Reagan, koja ponekad može da bude zaboravna ali je dobronamerna i obasipa svoje radno mesto neobičnim smislom za humor. Uz sve koji rade u novom prostoru i nekoliko novih ljudi koji su se pridružili timu, ličnosti će se sukobiti, veze će se ispreplitati, javiće se svađe i počeće ljubavni trouglovi.

Glavnom liku serije nije strano da se pojavljuje na malim ekranima, fanovi su prvo upoznali i zavoleli Kristin Cavallari kada je imali svoj televizijski debi u MTV seriji Laguna Beach: The Real Orange County.

Posle kraće pauze Kristin je oduševila obožavaoce kada je bila narator i učesnik finalne dve sezone  The Hills.  Od tada Kristin je lansirala uspešnu liniju obuće Krisitin Cavallari by Chinese Laundry, postala je autor New York Times bestselera, bila voditelj ili učesnik brojnih emisija kanala E! Live from the Red Carpet i pokrenula je svoju liniju nakita i lifestyle brend, Uncommon James.  Pored svih profesionalnih dostignuća ona je takođe ponosna majka troje dece koje ima u braku sa Jay-om Cutler-om. Very Cavallari producirali su T Group Productions i Jenny Daly, Rob Lobl, Kristin Cavallari i Omid Kahangi kao izvršni producenti.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova serija E! kanala sa reality zvezdom: Very Cavallari”


« Od danas prodaja sezonskih ulaznica i na stadionu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook