Nova serija E! kanala o američkoj redakciji Cosmopolitan magazina

dana Jan11 2017

Nova dokumentarna serija na kanalu E!, So Cosmo prikazuje surov tempo žena i muškaraca  čija stvarna životna iskustva ispunjavaju stranice Cosmopolitan magazina. Uvek prvi kada su u pitanju noviteti iz sveta muzike, mode, trendova, lepote, seksa i slavnih ličnosti, ovi kreativci ne slede trendove, oni ih stvaraju. Neometan pristup VIP zvezdama koji omogućava Cosmo je uzbudljiv i iscrpljujući, ali šta se događa kada zaposleni zavrede našu pažnju svojim privatnim životom? Gledaoci će imati priliku da vide kako se nose sa stresom kada su gurnuti preko granica sopstvenih mogućnosti . Osmočasovna serija otkriva gledaocima svu glamuroznost i dramatiku iza kulisa tokom susreta sa zvezdama, modnih i reklamnih snimanja sa propusnicom za neometan pristup svemu što će “So Cosmo” premijerno emitovati 24. februara u 20:00 ekskluzivno na kanalu E!.

Pre nego što se detaljno prikaže svet koji predstavlja Cosmopolitan, gledaoci će se upoznati sa nezadrživim i trendi snagama koje stoje iza magazina. So Cosmo: Predpremijerni Specijal upoznaće gledaoce kanala E! sa nekadašnjom glavnom urednicom koja je trenutno odgovorna za glavni sadržaj Hearst Magazines-a, Joanna-om Coles, a tu su i predstavnici mladih snaga koji rade za nju: Diandra Barnwell (brend koordinator), Tiffany Reid (glavni modni urednik), Steven Brown (buking direktor), Evan Betts (fitnes savetnik), Adam Mansuroglu (modni urednik), James Worthington Demolet (odgovorni modni urednik) i Leah Wyar (izvršni urednik za lepotu i negu).

So Cosmo: Predpremijerni Specijal na kanalu E! emitovan je 8. januara dok je premijerno emitovanje serije So Cosmo zakazano za 24. februar u 20:00 ekskluzivno na kanalu E!

So Cosmo produkciju radili su Bunim/Murray Production i izvršni producenti Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam, Rob Bagshaw i Melissa Bidwell kao i Joanna Coles i Holly Whidden iz Hearst-a.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova serija E! kanala o američkoj redakciji Cosmopolitan magazina”


« NIVEA Baby i Halobeba -saveznici za pravilnu negu bebe

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook