Nova pesma “Sama”, Marine Tadić i Marka Đurovskog

dana Dec7 2014

Posle dva uspešna albuma, i mnogobrojnih hitova, Marina Tadić uz pomoć svog dugogodišnjeg prijatelja, Marka Đurovskog,  menja fazon, snima pesme za svoju dušu.

Marina_Tadić_foto_2

“Kad sam prvi put čula melodiju pesme bila sam oduševljena, pa je Marko ubrzo i napisao tekst u kom se skroz pronalazim, a verujem i mnoge žene. Uživala sam na snimanju spota, iako nam je bilo hladno, ali uz pomoć divne ekipe brzo smo prelazili na sledeće kadrove. Obećavam da ću nastaviti u ovom fazonu da snimam pesme. “ izjavila je vidno uzbuđena Marina Tadić.

“Dugo nisam pisao tekstove pesama, ali pošto je Marina moja prijateljica, odlično se poznajemo, inspiracija mi je bila njena emotivna situacija. Bio sam iznenađen kako se reči lako sklapaju. Siguran sam da će se svaka žena pronaći u ovoj pesmi.” izjavio je Marko Đurovski koji je presrećan zbog njihove saradnje. “Već dugo je savetujem kako treba da promeni fazon, da krene da radi ono što voli, da ima potencijal da iznese celu tu priču. Ona je pretalentovana, brzo sve kapira i posebno bih istakao njene glumačke sposobnosti.“ dodaje Marko.

Marina_Tadić_i_Marko_Đurovski

Muziku, tekst i aranžman  za pesmu “Sama“ potpisuje Marko Đurovski, a spot je rađen u Markovoj produkciji LAZY IDIOT PRODUCTION sa najsavremenijom opremom u 4K rezoluciji, po svetskim standardima, što se iz priloženog može i videti.

Uživajte https://www.youtube.com/watch?v=5ch9uwgWz0Y


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

Odgovori na “Nova pesma “Sama”, Marine Tadić i Marka Đurovskog”


« Plasido Domingo stigao u Beograd

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook