Nova NIVEA Q10plusC Energy linija za negu lica protiv bora

dana Sep1 2017

Veoma efikasna formulacija sa moćnim antioksidantima, koenzimom Q10 i vitaminom C, daje koži prirodnu svežinu. Koža je glatka i izgleda svežije i vitalnije – baš kao posle okrepljujućeg sna. 

Svakodnevna rutina može da bude zamorna za kožu: odlazak na posao rano ujutru, izlasci sa prijateljima do kasno – a ponekad i neprospavane noći zbog dece. Rezultat: ten izgleda umorno i beživotno. NIVEA je razvila Q10plusC Energy liniju za negu lica koja pruža umornoj koži energiju i ublažava prve bore. Zablistajte u svakoj situaciji.

Glavni aktivni sastojak ove linije za negu lica je vitamin C, veoma efikasan antioksidant, koji ima višestruko pozitivno dejstvo na kožu. Antioksidanti su naši najvažniji saveznici u borbi protiv slobodnih radikala, reaktivnih jedinjenja kiseonika koja nastaju pod uticajem spoljašnjih faktora, kao što je UV zračenje, izduvni gasovi i zagađivači iz spoljašnje sredine. Slobodni radikali su jedan od glavnih uzroka starenja kože.

Snažno dejstvo vitamina C dopunjava koenzim Q10. Pošto su ovi sastojci komplementarni njihova kombinacija ima pojačani efekat protiv starenja kože. Q10, koji prirodno nastaje u koži, ima dvostruko dejstvo: obezbeđuje neophodnu energiju i deluje kao antioksidant. Kao elementarni sastojak proizvodnje energije u ćelijama kože, Q10 takođe podržava važne procese u ćelijama, od regeneracije do sinteze kolagena. Nažalost, količina Q10 koju organizam proizvodi vremenom se smanjuje. NIVEA Q10plusC Energy linija protiv bora održava potreban nivo koenzima Q10 u koži i sprečava njeno prevremeno starenje.

Kombinacija koenzima Q10, koji koži pruža energiju, i čistog vitamina C, veoma moćnog sastojka, koju sadrže NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora i tretman za predeo oko očiju, povećava apsorpciju kiseonika u koži za do 50% i podržava prirodne regenerativne procese. Dejstvo ovih sastojaka je potvrđeno na osnovu opsežnih ispitivanja na ćelijama kože koja su sprovedena u Centru za istraživanje kompanije Beiersdorf. Zahvaljujući dodatnoj energiji, koža izgleda svežije, odmornije i vitalnije. A kada se osećamo dobro u svojoj koži, možemo maksimalno da uživamo u životu.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova NIVEA Q10plusC Energy linija za negu lica protiv bora”


« Novi premium burgeri u McDonald’s restoranima u Srbiji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook