Nova mini kolekcija: Olivier Rousteing i Nike Lab

dana May23 2016

Kreativni direktor Balmain-a Olivier Rousteing najavio je saradnju sa brendom Nike na dodeli nagrada Billboard Music. Reč je o ženskoj i muškoj kolekciji namenjenoj fudbalu povodom evropskog prvenstva u fudbalu.

Novom mini kolekcijom preovladavaju dve boje: crna i zlatna – prepoznatljive za Balmain. Zlatna boja se vidi više u naznakama, detaljima poput: logoa Nike brenda, rajfešlusima i učkurima, ali i linijama protkanim na crnim dresovima.

Saradnja je proistekla iz ljubavi Oliviera prema fudbalu. Sklonost ka tamnom glamuru (akcenat na crnoj boji) je i ovoga puta evidentna. Mini kolekcija biće dostupna drugog juna na sajtu nike.com/nikelab ali i u pojedinim Nike Lab prodavnicama.

Photo credits: instagram.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova mini kolekcija: Olivier Rousteing i Nike Lab”


« Desetoro djaka iz sela Žegar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook