Nova kolekcija SJP cipela

dana Mar24 2014

Sara Džesika Parker predstavila je svoju kolekciju cipela sa potpisom SJP. Posle uloge Keri Bredšo u seriji “Seks i grad”, stastvene ljubiteljke cipela, ovaj korak je za mnoge bio očekivan.


Upravo uloga poznate Njujorčanke joj je i otkrila koliko su cipele važan deo stila. Sara navodi da su njene cipele ženstvene, ali i veoma udobne – karakteristike koje su najbitnije za cipelu.

Poznata je po tome da je zavisna od cipela. Najupečatljivija scena iz svima dobro poznate serije “Sex i grad”, u kojoj se i vidi kolika je njena ljubav prema cipelama, je ona kada joj na sred ulice ukradu ljubičaste Manolo Blanik sandale.

Sada, fanovi „Seks i grada“ mogu da kupe iste cipele za kojima su žudeli gledajući seriju i to po mnogo nižoj ceni. Njena kolekcija je već puštena u prodaju u američkoj robnoj kući „Nordstrom“ po pristupačnim cenama. Cena se kreće od 195 do 485 dolara.

Pogledajte kratak pregled Sarinih cipela za “O” magazin.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija SJP cipela”


« Prolećno izdanje Mikser Design Food marketa

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook