Nova kolekcija Kristijana Lobutina

dana Nov18 2013

Nova kolekcija Kristijana Lobutina za Jesen/Zimu 2014. ima zasigurno najoriginalniji a time i najprimamljiviji lookbook.

Ono što daje svezinu ovoj reklami jeste kreativnost i inovativnost Pitera Lipmana koji je uradio nesvakidašnju stvar. Fotograf ove modne kuće ukombinovao je slikarstvo i modu i preneo ih na fotografiju. Rezultati su baš onakvi kako i zvuči – fascinantni! Na prizorima iz renesansnih slika mogu se videti najnoviji modeli Kristijan Lobutin kolekcije  koji prikazuju potpuno novu priču i daju slici sasvim drugačiju atmosferu. Mnoge slike koje se mogu videti dela su čuvenog baroknog slikara Petera Paola Rubensa (Peter Paul Rubens).

Medju fotografijama prepoznaju se dela: ,,Tri Gracije” (Le tre Grazie), ,,David i Golijat” (Davide e Golia), ,,Dva Satira” (Due Satiri). Piteru Lipmanu ovo nije prvi put da eksperimentiše i kombinuje različite vidove umetnosti. Poznata je i njegova serija fotografija čuvenih Žena istorije gde je , kao fotografije, iskoristio dela čuvenih slikara kao što su Vistler (slika ,,Vistlerova majka”), Natier i drugi.
Andrea Aleksić
je Veliki ljubitelj umetnosti uopšte. Student italijanskog jezika i zaljubljenik u njihove filmove i kulturu. U slobodno vreme bavi se slikarstvom i fotografijom i koristi svaki slobodni trenutak za kreiranje svog sveta. Uvek u toku sa modnim dešavanjima i raznim kulturnim manifestacijama. Knjige su joj najbolji prijatelji, i iz njih crpi svoju kreativnost. Bez svog MP3 uredjaja ne ide nigde koji se uvek nalazi u džepu njene torbe. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija Kristijana Lobutina”


« Wes Anderson u saradnji sa Pradom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook