Nova kolekcija Biljane Tipsarević u maniru Zlatnog doba Holivuda

dana Nov2 2018

Nova kolekcija Biljane Tipsarević Emilie proleće/leto 2019 sa kojom je dizajnerka napravila iskorak na inostranom tržištu, od sada je dostupna i damama u Srbiji. Kolekcija je inspirisana zlatnim dobom Holivuda i glamurom slavnih glumica poput Odri Hepbern, Grejs Keli, Vivijen Li. Baš kao i filmske dive i nova kolekcija poznate dizajnerke je sofisticirana, jedinstvena i iznad svega romantična.

Prvi deo kolekcije čine haljine, suknje, košulje, pantalone, jaknice, zapravo svi komadi potrebni za modnu igru u stilizaciji, izrađeni od najfinije svile i brokata. Drugi deo kolekcije su modeli od prefinjene čipke sa ručnom izradom unikatnih motiva.

“Modeli odaju mističnu dozu zavođenja i koketiranja na najelegantniji način. Ikone glume poput Elizabet Tejlor, Odri Hepbern i Doris Dej svojim stilom ostavljale su  svakoga bez daha, iznova ističući lepotu ženskog tela bez ikakvog preterivanja. Decenijama unazad one predstavljaju inspiraciju ženama širom sveta, a meni su bile posebno nadahnuće pri stvaranju ove kolekcije”, rekla je dizajnerka.

Ženstvenost i elegancija kao Biljanini modni imperativi utkani su u svaki komad nove kolekcije, namenjene damama spremnim da zablistaju u svakom trenutku.

Kolekcija je pored show room-a u Parizu , od sada dostupna i u Beogradu.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija Biljane Tipsarević u maniru Zlatnog doba Holivuda”


« Bend VIDIQ se predstavio nastupom u klubu SubBeerni centar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook