Nova indie senzacija Lana Del Rey

dana Feb12 2012

Elizabeth Grant poznatija pod scenskim imenom Lana Del Rey je američka pevačica i pisac tekstova. Njeno umetničko ime je spoj američke glumice Lane Tarner i Forda Del Reya. Samu sebe naziva gangsta Nancy. Kao muzičke uzore navodi Bruce Springsteena, Thomas Newmana i Kurt Cobaina.

2008. godine izdaje svoj prvi singl pod nazivom Kill Kill. Zatim 2010 izdaje prvi studijski album pod nazivom Lana Del Rey za nezavisnu izdavačku kuću.  Album je posle kratkog vremena iz nejasnih razloga povučen iz prodaje.

2011. potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Stranger Records i objavljuje singl Video Games, za koji je snimila ”navodno” kućni video, međutim pesma je odmah postala virtuelni hit. U oktobru iste godine potpisuje ugovor sa Interscore Records a u januaru 2012. godine izdaje album pod nazivom Born to Die. Njen sledeći hit ”Blue Jeans”, koji sada ima više od 8. miliona pregleda na youtube-u,  uspeo je da rasporada sve njene nastupe.  Sa objavom albuma Born to Die, Lana je osvojila sve simpatije publike. Born to Die je preplavio sve drštvene mreže, što govori samo jedno – nova mega zvezda je rođena.  Osvojila je Q nagradu kao ” Nova velika zvezda ” i postala lice svih naslovnih strana. Što dokazuje i činjenica da se nalazi na naslovnici britanskog Vogue-a, za martovski broj.

Ona sama svoj stil opisuje kao ” Hollywood Sadcore ” što  savršeno  odgovara njenom imidžu Bridžit Bardo, sa kojom je upoređuju.


Srđan Kolarević
je neko ko voli da voli i bude voljen. Voli život, lepe ljude, muziku i modu. Sanja da će jednog dana posetiti New York, ne bi se bunio ni da to bude Los Angeles. Svakodnevno ispisuje stranice svog bloga flashFashionbyS. Najveća želja mu je da radi za neki časopis kao što je Vogue ili Elle..O svima zna ponešto da kaže a o sebi najmanje. | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova indie senzacija Lana Del Rey”


« Domaći dizajn u Mikser Kući

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook