Nova FRESH kolekcija hrvatske dizajnerike svetske slave

dana May1 2014

Njeno ime je De Lena ili kako u ličnoj karti piše Milena Ulić. Svojim jedinstvenim nakitom od čipke, namenjenom direktnoj aplikaciji na telo, koji je kao takav jedinstven u svetu, osvaja simpatije gdje god da se pojavi.

Njena priča o uspehu počinje nastupom na Europe future fashionu koji se održao u leto 2012.godine, nakon čega njen nakit putuje na Plitz New York fashion week i Charlotte fashion week u SAD-u. Uspiješno predstavljanje američkoj publici  ostorilo jevrata svetskog uspeha a vođenje njene karijere pruzima strana kompanija na čelu s Denisom Curmanom te De Leni što donosi dotada nezamislive inostrane uspehe.

Već drugu godinu za redom De Lena je sponzor ženskih nagrada na VIMA Music awardsu u Kuala Lumpuru u Malaysia, čime je postala jedina Hrvatca kojoj je omogućeno sponzorisanje ovog prestižnog događaja. Važna činjenica za ovaj događaj je da su kampanja koja prati događaj ali i muzički umetnici sa područja cijele Azije, Austrlije te dijela Afrike uključujući Ujedinjene emirate i Dubai.

Osim što je sebi i svome brandu obezbedila ogroman publicitet, njen nakit je izvrstan  ambasador Hrvatske kao turističke destinacije. Većina svetskog stanovništva upravo boravi na ovom području, a tek retki su čuli za malu zemlju na mediteranu , Hrvatasku i upravo iz tog razloga je dizajnerica svojim kolekcijama dala imena hrvatskih gradova Hrvara i Omiša (Almissa) kako bi što bolje iskoristila zainteresiranost za svoj dizajn  u korist zemlje iz koje dolazi.

Par dana pre Uskrsa iz radionice ove talentovane dizanerke  je izišla nova kolekcija FRESH.  Kako joj i samo ime kaže sveža, nova, drugačija. Dok je kod dosadašnjih kolekcija preovladavala orijentalna nota, zagasite boje i komplekne forme s puno srebra i zlata, nova kolekcija je prozračna, lako nosiva i lako se kombinuje bez obzira na stil. Preovlađuju jednostavne čiste forme u kombinaciji s florescentnim bojama i perlma koje svemu daju dozu luksuza i posebnosti što i je glavna karakteristika ovog nakita.

“Kada me pitate za usporedbu dosadašnjih kolekcija i ove nove, moram istaknuti da mi je iznimno drago da sam naprvila odmak od svih prijašnjih kolekcija i po mom mišljenju sasvim solino, svom naktu dala novi život i novu dimenziju.  Što se tiće dosadašnjih uspijeha, meni kao dizajneru najviše znači što sam imala priliku gledati svoj nakit na ženama svih rasa iz svih krajeva svijeta, to je ono što me posebno raduje jer on i je zamišljen kao naki za sve žene.”, kaže  De Lena.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova FRESH kolekcija hrvatske dizajnerike svetske slave”


« Predstavljene vodeće evropske škole za dizajn u Novoj Iskri

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook