Nivea plavo drvo nagradni konkurs

dana Dec6 2013

Kompanija Beiersdorf je sa svojim brendom NIVEA odlučila da nagradi verne potrošače. NIVEA PLAVO DRVO nagradna platforma sastoji se iz DNEVNIH poklon paketa i traje tokom decembra meseca.

Ako posetite Nivea Plavo drvo videćete da jednostavnim prelaskom kursora računara preko novogodišnje kugle sa određenim datumom na jelci možete saznati koji NIVEA paket se poklanja kog dana, odnosno koja linija proizvoda. Iza svakog dana krije se nagradno pitanje vezano za proizvode koji se poklanjaju. Nagrađuje se po 3 učesnika koji prvi u toku tog dana daju tačan odgovor na nagradno pitanje. Novi dan sa novim nagradama i pitanjem otvara se tačno u ponoć i traje narednih 24 sata. Imena dobitnika se objavljuju dnevno.

Ako ste od onih koji tačno znaju šta žele i ne propuštaju mnogo toga slučaju, pa ni kada je reč o nagradnim konkursima, možete proveriti kada je vaš omiljeni NIVEA proizvod u planu poklanjanja jednostavnim klikom na jedan od ukrasa na kojem su decembarski datumi. Dakle, ostaje samo da budete precizni i brzi u davanju tačnog odgovora i NIVEA paket stiže tačno na vašu kućnu adresu.

Uz nadu da ćete uspeti da skinete svoj NIVEA proizvod sa plavog drveta, želimo vam puno sreće i dobre zabave!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nivea plavo drvo nagradni konkurs”


« Pitajte stilistu: Crno bela haljina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook