NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada

dana Jul9 2018

Ugodite svojim čulima i pružite negu koži – probajte novi NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada. Formulacija koju koža brzo upija obogaćena je prefinjenim mirisom pomorandžinih cvetova i negujućim uljima. Priuštite koži i svim čulima uživanje u mirisu cvetova pomorandže i dubinsku hidrataciju koja traje duže od 24 sata.

Hranjiva nega, prijatan miris i blistava koža – ulja za telo i proizvodi koji sadrže ulja trenutno su veoma popularni na tržištu proizvoda za negu kože. Objašnjenje je jednostavno: žene vole osećaj nege koji takvi proizvodi pružaju. S druge strane, mnogo njih ne koristi takve proizvode zbog masnog osećaja koji ostavljaju na koži i njihove spore apsorpcije. O tome sada ne morate da brinete zahvaljujući novom NIVEA losionu bogatom uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada. Novi proizvod je obogaćen svežim i popularnim mirisom cvetova pomorandže i dragocenim uljem avokada. U pitanju je najnoviji dodatak liniji NIVEA losiona bogatih uljem čija formulacija sa uljima koju koža brzo upija pruža prijatnu negu.

Negujuća ulja u formulaciji koju koža brzo upija

U skladu sa aktuelnim trendovima i rezultatima sprovedenih istraživanja, NIVEA predstavlja novi proizvod iz linije NIVEA losiona bogatih uljem. Novi NIVEA losion bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada otkriva vam popularni trend na selektivnom tržištu mirisa, a njegova formulacija koju koža brzo upija sadrži negujuća ulja. „Razvili smo laganu i jedinstvenu formulaciju jer smo želeli da predstavimo proizvod za negu koji koža brzo upija, a koji će goditi i telu i čulima“, objašnjava Sabin Šulc, menadžer laboratorije Odeljenja za razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. „Na osnovu temeljnih istraživanja i aktuelnih trendova, pažljivo smo odabrali sastojke, dragocena ulja i jedinstveni miris cvetova pomorandže i napravili losion koji pruža koži dubinsku hidrataciju duže od 24 sata“, dodaje Sabin. NIVEA losion bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ima laganu formulaciju koju koža brzo upija. Formulacija intenzivno neguje normalnu i suvu kožu, čini je glatkom i blistavom, a njen prefinjen miris prija svim čulima.

 Pružite svim čulima uživanje u svežem mirisu cvetova pomorandže

 Pored bogate nege, NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada pruža uživanje u razigranom i lepršavom mirisu cvetova pomorandže koji ima blage i puderaste završne note. Ovaj miris je poznat po krepkim i slatkastim notama i asocira na svežinu, dobro raspoloženje i blagostanje. Dobija se od cvetova pomorandžinog drveta, poznatog i kao drvo gorke pomorandže, koje uglavnom raste u zapadnoj Indiji, istočnoj Africi i Himalajima.

Gornje note NIVEA losiona za telo bogatog uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada sadrže kombinaciju mirisa sorbeta od limuna, sveže pomorandže i vodenog bambusa. Srce mirisa čini buke pomorandžinog cveta, senzualni neroli i bela magnolija, dok su donje note obogaćene mešavinom puderastih akorda i mirisa drveta kašmira i kreme od sandalovine. NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ugađa svim čulima i pruža uživanje u nezi uljima. Formulacija koju koža brzo upija dubinski hidrira kožu duže od 24 sata.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada”


« Predavanjem o nošnjama Turkeminstana završen West Etnology Fest

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook