NIVEA Care Silk pena za tuširanje – novi osećaj uživanja u nezi pod tušem

dana Feb14 2018

Otkrijte nove NIVEA proizvode za tuširanje koji pružaju savršeni balans između nege i uživanja.

Žene su postale pravi umetnici u balansiranju obaveza koje sa sobom nosi savremeni život: uspešne su na poslu, brinu o porodici, bave se sportom i hobi aktivnostima. Skoro je nemoguće naći vremena za opuštanje i uživanje. A upravo su nam ti trenuci potrebni da bismo se posvetili sebi, priuštili neko zadovoljstvo, kao i da bismo se revitalizovali i povratili energiju. Briga o sebi, a naročito nega kože, pomaže nam da se opustimo i osećamo dobro u svojoj koži. Nova NIVEA Care Silk pena za tuširanje godi i telu i čulima i pruža novi, predivni osećaj još dok smo pod tušem: njena bogata i nežna tekstura prija koži poput čiste svile.

Mekani dodir svile na vašoj koži

Nova NIVEA Care Silk pena neguje kožu zahvaljujući savršenoj kombinaciji dragocenog ekstrakta svile i lagane pene. Ova predivno nežna pena pretvara tuširanje u potpuno novi doživljaj, a kožu čini neodoljivo mekanom i svilenkastom na dodir. Zahvaljujući izuzetno blagoj formulaciji, nežno čisti kožu dok je istovremeno neguje i čini glatkom.

Uživajte u nezi koju pruža NIVEA Care Silk pena u vašoj omiljenoj formulaciji

Kada nanesete nežnu penu na kožu, imaćete osećaj da ste utonuli u svilu. A kada takva nega dolazi od vašeg omiljenog Brenda, uživanje je potpuno. Zato je NIVEA kreirala liniju tri predivne pene za tuširanje: bogatu i hranljivu Creme Care, raskošnu i cvetnu Rhubarb&Raspberry, i svežu i laganu Lemon&Moringa. Sve tri pene sadrže blagu formulaciju koja odgovara svim tipovima kože.

NIVEA Care Silk pena je jednostavna i praktična za upotrebu. Dobro protresite bocu, a zatim pritisnite poklopac. Bogata pena se lako nanosi na kožu i brzo ispira.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA Care Silk pena za tuširanje – novi osećaj uživanja u nezi pod tušem”


« Selektor Đorđević objavio imena igrača za utakmice sa Nemačkom i Austrijom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook