Nina Karlavaris: Očekujte capsule kolekciju sa animal printom

dana Feb18 2017

Ninu inspiriše sve što je okružuje: sam život, ljubav, sunce, more; rad sa različitim ljudima, slike devojaka sa različitih krajeva sveta i to u njenim kreacijama. Ne ograničava se bojama ali priznaje da će se na novoj kolekciji naći i animal print koji je uvek atraktivan. Kaže da većina devojaka zna šta želi i tu nema greške. Njena uloga je da malo usmerim ili dam savet.Nina trenutno vredno radi na capsule kolekciji. Možete je očekivati u aprilu/maju.

-Nina šta ti je najveća inspiracija prilikom dizajniranja?

Sve što me okružuje. Sam život. Ljubav. Sunce. More. 

-Da li postoji model koji te inspiriše i sa kojim rado sarađuješ?
Rad sa različitim ljudima je ono što me inspiriše, ali ‘vetar u leđa’ su mi slike koje dobijam od devojaka u mojim kreacijama, snimljene sa različitih krajeva sveta.
-Koje boje su bile karakteristične za prošlu kolekciju a koje za novu?
Nikad se nisam ograničavala na boje, ali moram priznati da se uvek vraćam vatrenim bojama i kombinacijama koje ‘vrište’, kao što su: crvena, pink i narandžasta. Animal print je takođe nešto što će se ove godine nadovezati na priču prošlogodišnje kolekcije. 
-Po čemu se najviše razlikovala prošlogodišnja kolekcija od one koju trenutno stvaraš?
Trudim se da se sve kolekcije povezuju i prožimaju. Ali razlika je u tome što sam ove godine odlučila da bude vrlo mala, takozvana ‘kapsula’ kolekcija.
-Šta je to što su devojke najviše nosile prošlog leta (mislim na tvoju kolekciju)? Šta im najviše zameraš, da li u odabiru kupaćeg kostima greše?
Vidim da se već par godina unazad jednodelni kostimi vraćaju u velikom stilu. Ranije sam se bazirala na dvodelnim, ali se i ja sve više okrećem ka jednodelnim. Većina devojaka zna šta želi i tu nema greške, moja uloga tu je da malo usmerim ili dam savet.
-Koje smernice bi podelila sa našim čitaocima prilikom dobrog odabira kupaćeg kostima?
Žene ne greše puno slušajući svoju intuiciju i mahom znaju šta im dobro stoji. Ali, pre svega – staro zlatno pravilo: nosite ono u čemu se pre svega osećate dobro.
-Po čemu je brend Nina Karlavaris drugačiji?
Rekla bih da smo među prvima pokrenuli dizajniranje kostima u Srbiji i nudimo udobnost, unikatnost i kvalitet.  Prepoznatljivi karnerići, šljokice, neobične kombinacije boja i materijala, duboki struk su samo deo onoga što smo uveli na naše tržište. Trudimo se da iz godine u godinu budemo sve bolji. 
Pogledajte prošlogodišnju kolekciju na našoj Facebook strani.

Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: intervju, lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nina Karlavaris: Očekujte capsule kolekciju sa animal printom”


« Poklanjamo Nivea micelarnu vodu u većem pakovanju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook