“Neven” praktične i elegantne torbe koje se transformišu

dana Nov4 2017

Nevena Slavković dizajnira savremene torbe, praktične i elegantne. Posebnu notu joj daje funkcija transformisanja oblika iz jednog u drugi. Na taj način vašu kombinaciju možete uvek da osvežite novim oblikom torbe izrađene od najfinije kože.

Savremeni čovek je u skladu sa vremenom jedino ako se prilagođava različitim ulogama koje se od njega očekuju. Da bi se lakše i brže prilagodio svakodnevnim izazovima neophodno je da menja sebe, ali i stvari oko sebe. I to baš one koje ga prate od jutra do mraka.

Torba je neizostavni deo svakodnevnice, govori o čovekovoj potrebi, ali i o ukusu. Zato je dizajnerka Nevena želela da spoji praktično i elegantno kroz transformaciju oblika. Želela je torbu uz koju će se dame osećati sigurno na bilo kom mestu. Uz ovakvu torbu nećete se preispitivati. Bićete istovremeno samouverene i opuštene jer ćete znati da vaše najvrednije stvari čuva elegantna torba od najfinije kože. Uz to, može da se transformiše iz jednog oblika u drugi, može da se smanji ili poveća. Kao dizajner, Nevena želi slobodu u kreiranju, ali je i damama ostavila slobodu da biraju detalje i boje. Nevena poručuje: “Kreacija je potpuna kad se spoje i moje i vaše ideje!”.

Fotograf: Pavle Kaplanec


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti, najnovije vesti | tagovi: ,



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Neven” praktične i elegantne torbe koje se transformišu”


« Eucerin nagrađuje – poklon uz kupovinu preko 1000 dinara

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook