Neutralne boje laka za nokte

dana Feb4 2018

Neutralne boje laka za nokte su uvek tražene, posebno ukoliko nam je ceo dan ispunjen obavezama i nemamo vremena da uskladimo lak za nokte sa svakom kombinacijom – za posao, izlazak sa drugaricama ili za prijeme gde biramo primerene nijanse. Da ne govorimo o provodnom laku za nokte koji kada nanesete na nokte dužine tek par milimetara, izgleda izuzetno aristokratski.

Takođe, neutralne boje možemo nazvati i “korporativnim” jer onda možete uraditi i par fotografija sa brendingom u pozadini i tako imati u svakoj prilici spremne fotografije za najave vaših gostovanja na konferencijama ili jednostavno, za izjave u dnevnim novinama, časopisima i u portalima – ako su baš ovi zahtevi deo vaše svakodnevice.

Photo credits: www.instagram.com/popsugarbeauty


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neutralne boje laka za nokte”


« Partizan nastavlja u Limasolu, još jedna pobeda crno-belih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook