Neprolazna lepota Sindi Kraford

dana Feb21 2018

Ikona šarma, i bezvremene lepote, Sindi Kraford juče je napunila 52.godine. Ona hara modnim pistama, prkosi vremenu koje prolazi i zadržava zadržava titulu jedne od najlepših žena sveta.

Sindi je bila na vrhuncu slave u 90-ima. Činila je slavnu petorka s Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington i Lindom Evangelistom te je dominirala modnim svetom, zaradivši laskavu titulu supermodela. Za svoj rođendan, objavila je fotografiju sebe sa šest godina na Instagramu, na njoj gasi svećice na torti. ‘Pre nekoliko godina’, napisala je kraj fotografije Sindy koja je, priznaje, imala strah od starenja.

Jedan od najpoznatijih modela sveta sa suprugom Randeom Gerberom ove godine proslavi će 20 godina braka. Za Sindi Kraford to je bio drugi brak. Nakon ljubavnog brodoloma s glumcem Ričardom Girom od kojeg se razvela 1995., našla je sreću uz poduzetnika i bivšeg modela.

Kad su je jednom Sindi pitali kako uspeva da održi svoju lepotu i srećan brak odgovor je bio – umerenost! ‘U životu treba znati ne preterivati i to je prvi najvažniji korak do sreće’, istakla je ona.

Photocredits:Getty Images
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neprolazna lepota Sindi Kraford”


« Srbija dobila predstavnika na Eurosongu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook