Neobične narukvice

dana May7 2012

Ovog proleća i leta, sve što vam je potrebno za instant obnovu garderobera, jesu interesantne, velike narukvice.

Bilo da je u pitanju jedna velika i komplet od nekoliko narukvica različitih veličina i oblika, svaku odevnu kombinaciju mogu učiniti zanimljivijom i dinamičnijom, i podići je na jedan viši nivo, naravno, ako se ne pretera u tome.

U trendu su kako one svedene, jednostavnih boja i oblika kao što predlaže Balenciaga, ili drvene narukvice neobičnih geometrijskih oblika (Donna Karan) tako i one sa raskošnim rezbarenjem i šarama, poput onih koje su se videle na reviji Caroline Herrera.

A za one ekstravagantnijeg stila na raspolaganju su zlatne narukvice, dok Giambattista Valli predlaže da ruke ukrasite velikim brojem narukvica sa motivima zmije. Varijacije na temu su velike, mogućnosti kombinovanja još veće te svako može pronaći ponešto za sebe, što predstavlja dva sasvim dovoljna razloga da se velike, neobične narukvice nađu pri vrhu vaše šoping liste ovog proleća.

Photo credit: Vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neobične narukvice”


« Maturski Retro Chic Modni bazar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook