Nemestic Studio Vas poziva na 9. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi

dana Feb16 2013

Nemestic Studio učestvovaće na 9. međunarodnom sajmu obrazovanja Putokazi koji se održava od 28 februara. do 02. marta 2013.godine u Novom Sadu i koji važi za jedan od vodećih sajmova u regionu kada je u pitanju obrazovanje.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti moći će da dobiju više informacija o projektima koje zastupa Nemestic Studio a čija je zajednička karakteristika to da su oni ostvareni međunarodnom saradnjom.

Ovom prilikom Nemestic će predstaviti svoj redizajnirani websajt www.studiranje.net koji je nastao saradnjom našeg studija i visoko obrazovnih ustanova za dizajn modu, vizuelnu umetnost i komunikaciju u inostranstvu.

Zastupamo fakultete kao što su: Istituto Europeo di design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Domus Academy DA, Škola italijanskog jezika Leonardo da Vinci.

Na našem novom sajtu www.studiranje.net pronaćićete mnogobrojne kurseve i programe za modu, dizajn, vizuelnu umetnost i komunikaciju, kao i recenzije studenata i njihova iskustva na ovim fakultetima. Osim toga, ovaj websajt predstavlja informativni studentski centar koji pruža neophodnu pomoć studentima prilikom odabira studijskog kursa, kao i pri upisu. Svi zainteresovani studenti dobiće na licu mesta sve neophodne informacije u vezi studijskih programa i upisa na nekom od pomenutih fakulteta.

Još jedna novina koju ćemo predstaviti, jeste naš online magazin za modu, dizajn i lifestyle www.style.rs, koji postoji već dve godine, ali ga prvi put ove godine predstavljamo na sajmu Putokazi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se upoznaju sa ovim magazinom, načinom rada u istom, mogućnostima volonterskog rada i obavljanja prakse u istom, kao i da se upoznaju sa odgovornim urednicama.

Nemestic Studio takođe će upoznati publiku i prisutne kolege sa novostima koje se tiču naših ranijih projekt, kao što su websajtovi: www.master.rs i www.diplomske.com koji predstavljaju web kataloge osnovnih i master studija sa više od 19 000 studijskih programa i kurseva u zemlji i inostranstvu, kao i websajt www.studenti.rs koji jeste internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarske radove, diplomske radove i slično).

Pozivamo sve zainteresovane đake i studente, predstavnike fakulteta i obrazovnih institucija da nas posete od 28. februara do 02. marta u hali Master na Novosadskom sajmu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nemestic Studio Vas poziva na 9. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi”


« Sanremo look 2013

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook