Nemestic Studio Vas poziva na 10. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi

dana Feb26 2014

Nemestic Studio  učestvovaće na 10. međunarodnom sajmu obrazovanja Putokazi koji se održava od 28 februara. do 04. marta  2014. godine u Novom Sadu i koji važi za jedan od vodećih sajmova u regionu kada je u pitanju obrazovanje.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti moći će da dobiju više informacija o projektima koje zastupa Nemestic Studio a čija je zajednička karakteristika to da su oni ostvareni međunarodnom saradnjom.

Nemestic Studio zastupa fakultete kao što su: Istituto Europeo di design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Domus Academy DA, Scuola Politecnica di Design, MHMK Macromedia University for Media and Communication, Škola italijanskog jezika Leonardo da Vinci.

Na web sajtu sajtu www.studiranje.net pronaćićete mnogobrojne kurseve i programe za modu, dizajn, vizuelnu umetnost komunikaciju i medije, kao i recenzije studenata i njihova iskustva na ovim fakultetima. Osim toga, ovaj websajt predstavlja informativni studentski centar koji pruža neophodnu pomoć studentima prilikom odabira studijskog kursa, kao i pri upisu. Svi zainteresovani studenti dobiće na licu mesta sve neophodne informacije u vezi studijskih programa i upisa na nekom od pomenutih fakulteta.

Nemestic Studio takođe će upoznati publiku i prisutne kolege sa novostima koje se tiču naših ranijih projekata, kao što su websajtovi: www.master.rs i www.diplomske.com  koji predstavljaju web kataloge osnovnih i master studija sa više od 20 000 studijskih programa i kurseva u zemlji i inostranstvu, kao i websajt www.studenti.rs koji jeste internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarske radove, diplomske radove i slično), i koji pkuplja više od 50 000 studenata iz zemlje i regiona.

Osim studentskih sajtova Nemestic Studio predstaviće i online magazin za modu, dizajn i lifestyle www.style.rs, koji postoji već treću godinu. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se upoznaju sa ovim magazinom, načinom  rada u istom, mogućnostima volonterskog rada i obavljanja prakse u istom, kao i da se upoznaju sa odgovornim urednicama.

Pozivamo sve zainteresovane đake i studente, predstavnike fakulteta i obrazovnih institucija da nas posete od  28. februara do 04. marta u hali Master na Novosadskom sajmu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nemestic Studio Vas poziva na 10. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi”


« Pal Zileri: magična poetika realizma od Hopera do Džarmuša

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook