Nemanja Kiso: Kolevka za bebe 3 u 1

dana Mar27 2017
Diplomirani arhitekta Nemanja Kiso, osmislio je inovativnu baby kolevku 3 u 1. Nastala je iz želje da roditeljima pomogne – da za svoju bebicu imaju sve na dohvat ruke. Sastoji se iz 3 dela: deo za spavanje, deo za presvlačenje i kupanje bebe i deo za odlaganje odeće ili obuće.
Svaki deo se rotira u željenom pravcu pomoću stuba koji je glavni oslonac baby kolevke. Veoma je praktična i funkcionalna, te se može pojaviti i u sobama manjih kvadratura. Baby kolevka 3 u 1 se može koristiti i u hotelskim sobama, gde odsedaju roditelji sa svojom decom.
Potrebno je napomenuti da ovakav tip i dizajn baby kolevke ne postoji na domaćem ali i inostranom tržištu. U poslednjih nekoliko meseci ostvarila je ogroman uspeh, bila je publikovana u skoro svim domaćim ali i stranim časopisima.
U potrazi sam za ozbiljnom i profesionalnom fabrikom nameštaja koja bi proizvodila baby kolevku i koja bi otkupila autorska prava na dizajn. Smatram i verujem u to da bi ovaj dizajn tj. srpski brend bio veoma popularan i u svetu.
Rad arhitekte Nemanje, pored sajta, možete pratiti i na Facebooku (profil, strana) i Instagramu.

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nemanja Kiso: Kolevka za bebe 3 u 1”


« Teatar Madlenianum priprema mjuzikl “Ljubav i moda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook