Neka vaše princeze dožive Creamie bajku

dana Dec8 2012

Mame koje vole da oblače svoje devojčice kreativno i drugačije, sigurno će obradovati vest da je radnja CREAM of Scandinavia predstavila dansku kolekciju odeće za devojčice sa potpisom – Creamie.

Ne odstupajući od kvaliteta na koji su kupci navikli i stila po kojem je CREAM of Scandinavia već celu deceniju prepoznatljiv, linija odeće za devojčice Creamie šik je isto koliko i ona za mame. Od  udobnih komada za svaki dan, ešarpi, rukavica i hulahopkica, Creamie kolekcija uključuje i bajkovite svečane haljine. Tu su i jakne od kuvanog pamuka, slojevite romantične suknjice i pamučne majice sa detaljima od veza i čipke.

Creamie dizajneri tvrde da im je praktična strana bila najvažnija i da su zato prilikom kreiranja tražili savete i ideje majki. Tako su saznali da i devojčice vole odeću u kojoj mogu slobodno da se kreću, ali koja je i raskošna i moderna. Zato je ova kolekcija upravo takva, a istovremeno poseduje prepoznatljivi skandinavski pečat.

Svi komadi su napravljeni od prirodnih materijala, mahom pamuka. Čipka i “kremaste” nijanse su neizostavni deo ove kolekcije, kao i svih ostalih kolekcija za odrasle u CREAM of Scandinavia (Kralja Petra 22, Beograd).
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neka vaše princeze dožive Creamie bajku”


« Humanitarno veče u kafani “Ona moja”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook