Neka vas inspiriše Beyonce!

dana Apr20 2012

Couture. Kick. Soul. Upravo ovo su reči kojima poznata diva Beyonce opisuje svoju modnu liniju, nazvanu House of  Dereon, koju vodi sa Tinom Knowles, svojom majkom, inače njenom stilistkinjom. Naziv potiče od prezimena Beyoncine bake (Tinine majke), koja se zvala Agnez Dereon i čiji stil je, po rečima njene unuke- elegantan i neprolazan.

Beyonce ovu modnu kuću zapravo naziva porodičnom aferom koja je inspirisana trima generacijama žena sa zajedničkom ljubavlju prema stilu i modi. Pevačica raskošnog glasa je posebno zahvalna svojoj majci, koja joj je kada je tek počinjala da se bavi pevanjem, kreirala i šila hajine, s obzirom na to da u to vreme Beyonce nije imala dovoljno novca da kupuje preskupu, luksuznu garderobu poznatih dizajnera.

U najnovijoj kolekciji za proleće/leto 2012. Beyonce i njena majka predlažu devojkama da nose što više boja i da se osećaju zavodljivo u ležernim modelima, ali i provokativnim topićima i uskim kratkim haljinicama kakve i sama pevačica često nosi na svojim nastupima. A ako ne volite da budete provakativne, onda budite romantične i inspirišite se zanimljivim dugim, dezeniranim haljina koje su takođe deo nove kolekcije.

Photo Credit: fashionbomdaily.com


Marina Poetar
je zaljubljenik u modu. Obožava visoke štikle i neobične modne detalje. Ne može bez filmova, smeha sa svojim prijateljima i bez čokolade, čije kalorije topi uz pilates. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neka vas inspiriše Beyonce!”


« Europe future fashion 2012

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook