Naxi radio proslavio 18. rođendan

dana Dec5 2012

U petak, 30. novembra Naxi radio je proslavio osamnaest godina uspešnog poslovanja u društvu brojnih saradnika, kolega, poznatih ličnosti i prijatelja u restoranu “Devetka” na Košutnjaku.

Da je Naxi radio u srcu slušalaca, ali i svih onih koji su imali priliku da tokom dugih osamnaest godina sarađuju sa ovom uigranom ekipom svedoči i podatak da je tokom večeri sala bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Brojne poznate ličnosti posetile su proslavu: Bojan Marović, Saša Kovačević, Suzana Mančić, Miša Aleksić, Boris Režak, Goca Tržan, Jellena Ristić, Igor Starović, Ksenija Mijatović, Ogi Radivojević, Ivan Zeljković Zeka, Vlada Vučković, Bane Krstić, Raul Pulido…..

Mnogi od prisutnih pevača poželeli su da se Naxi radiju na dosadašnjoj saradnji zahvale pesmom, pa je tako nastala čitava revija domaćih i starnih hitova u pratnji benda “Milk & Honey”, koji je tokom večeri zabavljao goste.

Maja Rakovic, glavna i odgovorna urednica Naxi radija, zahvalila se prisutnima, i otkrila da su osamnaest godina uspešnog poslovanja i konstantnog održavanja u samom vrhu rezultat ljubavi, kreativnosti i požrtvovanosti čitavog Naxi tima, zahvalivši se svakom ponaosob za svoj doprinos. Pored dobro poznatih Naxi zvezda: Sanja Injac, Nenad Glođović, Svetislav Stefanović, Ivana Drobnjaković i Dejan Avramović, Maja je s ponosnom predstavila novo lice, glumca Žarka Stepanova. On će se truditi da vikend najavi na najveseliji način, pa svakog petka slušaoci će uživati uz emisiju “Jutro sa Žarkom Stepanovim”.

Uz zvuke kvalitetne domaće muzike, koja svakako odražava moto Naxi radija “najbolje od starog, najbolje od novog”, slavlje se nastavilo na podijumu za igru do ranih jutarnjih časova.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Naxi radio proslavio 18. rođendan”


« Jarvis Maki

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook