Navijaj uz GUD kikiriki

dana Aug9 2017

U susret vreloj košarkaškoj sezoni, brend GUD nastavlja sa podrškom košarkaškoj selekciji Srbije. I na ovogodišnjem tradicionalnom turniru „Trofej Beograda“, koji se održava od 11. do 13. avgusta u Hali Aleksandar Nikolić, GUD će srpskim košarkašima dati podršku i vetar u leđa za osvajanje novih medalja. GUD kikiriki će i ove sezone biti deo sjajne navijačke atmosfere tokom predstojećih mečeva sa Crnom Gorom i Grčkom. Meč sa Grčkom, reprezentacija Srbije će odigrati u subotu, 12. avgusta, dok se meč sa Crnom Gorom igra u nedelju 13. avgusta, oba sa početkom u 21 čas.

Kompanija Marbo Product sa brendom GUD deo je pula sponzora Košarkaškog saveza Srbije od 2015. godine. Kompanija je prepoznala trud i rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice i postala je zvanični sponzor nacionalne košarkaške organizacije. Kao sponzor podržava razvoj košarke i ulaže u istu, dodatno promovišući sport kao stil života uz podizanje svesti o važnosti bavljenja sportom kroz dodatne promotivne akcije koje organizuje tokom brojnih  dešavanja.

Na velikom broju prestižnih sportskih turnira GUD pruža podršku i bodri sport. Košarka je sport prema kome srpski narod gaji posebne emocije i uz ponos što naši košarkaši i košarkašice postižu izvanredne rezultate, GUD  nastavlja da bude deo tima za pobede Košarkaškog saveza Srbije.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti, sport | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Navijaj uz GUD kikiriki”


« Mango jesen/zima 2017: Teksas

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook