Naušnice Whisper of Nature savršen detalj ljetnom stajlingu

dana Aug14 2017

Minuciozna ručna izrada, kvalitetni prirodni materijali i posebna namjera nakita, odlike su poznatog i meni veoma dragog brenda Whisper of Nature.

Ostajući progresivni, a vjerni svom modnom izričaju, uvijek im iznova uspijeva i izaziva moje oduševljenje. S obzirom na to da su naušnice u svakodnevnoj komunikaciji s licem u fokusu, dobar par svaku ženu može učiniti privlačnom. Upravo je ovo vodilo dizajnericu Hanu Dervović pri kreiranju limited edition linije elegantnih i profinjenih naušnica koje donose dašak ljetnog ozračja.

U središtu svega su novi kristali, zlato i srebro s pozitivnim vibracijama za samopouzdanje, slobodan duh i uživanje. Bilo da ste diva, odvažna ili romantična, pronaći ćete model naušnica koji će savršeno odgovarati vašoj osobnosti i stilu.

Budite inspirativni, prepustite outfitu da ispriča priču o vama, okrenite glavu ka okusima sreće, a WHISPER OF NATURE, nakit s dušom i domaćim potpisom u tome će vam biti najbolji saveznik.


Marina Đarmati
je zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Naušnice Whisper of Nature savršen detalj ljetnom stajlingu”


« Predstavljena nova srećka ,,Kolo sreće,, na Zlatiboru

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook