Napiši: Volim te!

dana Feb14 2014

Sv. Valentin, Sv. Trifun…a možemo ga najlakše nazvati i DANOM LJUBAVI!

Četrnaesti februar je širom sveta rezervisan za zaljubljene. Koliko god oni godina imali, neki kreću iz početka dok drugi nastavljaju sa svojom idilom.

Ukoliko krećete iz početka, današnji dan za vas predstavlja neki novi, srećniji početak, dan iz kog će se izroditi iskrena ljubav a ako je vaša romansa u toku, ovaj poseban dan iskoristite kao idealnu priliku da podsetite vama dragu osobu zbog čega je posebna.

Primetićete užurbane prolaznike koji nose cveće ili uvijen poklon. Mi vas nećemo savetovati da kupite cveće devojci, odevni predmet dečku…bombonjeru, knjigu, privezak, sat, šešir, džemper, farmerke, čarape, veš, parfem, Iphone, Ipod, kola, stan… Savetujemo vas da ne kupite ništa, ni žvaku! Ono što vam mi predlažemo je da uzmete papir i olovku u ruke.

Napišite zašto vam je draga osoba posebna. U pismu ili još bolje na cedulji napišite par reči i ostavite tamo gde će “slučajno” naći tu istu cedulju i sigurni smo iznenaditi se.

Danas, u potrošnom društvu, svi nas savetuju šta da KUPIMO. Mnogi zaboravljaju da se ne može kupiti baš sve. Zato, pišite! Ukoliko i niste neki pesnik, potrudite se i sastavite stihove. Pored pitanja šta da NAPIŠEMO dragoj osobi, često se pitamo zašto slavimo Dan Sv. Valentina?!

Sve je počelo 13. februara 270. godine, kada je Valentin, lepi biskup iz Ternija, voljenoj devojci poslao pismo u kome joj je otkrio svoja osećanja i zahvalio na ljubavi koju mu je pružila. Sutradan, Valentinu je odrubljena glava. Da ironija sudbine bude još veća, dželat je bio otac njegove devojke. Očajna devojka je, bacajući se ocu pred noge, pokušala da izmoli milost. Na žalost, zavesa se definitivno spustila na Valentinov život, ali ne i na njihovu ljubav, koja se i danas pamti.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Napiši: Volim te!”


« Otvara se umetničko zanatska galerija Art Forma

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook