Nakon Amerike, De Lena nakit osvaja i Aziju

dana Oct24 2012

Na nadolazećim VIMA Music Awards u Maleziji, biće predstavljen i jedinstveni hrvatski brend De Lena nakit.

Nakon što je predstavljen na Plitzs New York City Fashion Weeku, organizatori jedne od najvećih azijskih muzičkih manifestacija, zainteresirali su se za De Lena nakit, hrvatski brend koji sve više osvaja svjetska tržišta. Za one koji još možda nisu upoznati, radi se o čipkanom nakitu za telo, koji se aplicira isključivo u ekskluzivnim salonima lepote, a lepi se direktno na kožu čak i na ona mesta gde nije moguće postaviti ostali klasični nakit i upravo to ga čini jedinstvenim u svetu. Zbog atraktivnosti izgleda, originalnosti ideje i izvrsne prihvaćenosti od strane lepšeg pola, nakit nije mogao ostati neprimećen od strane organizatora ove manifestacije.

VIMA Music Awards je godišnja dodela nagrada bendovima i solistima na području Malazije, Bruneja, Singapura i Indonezije koje prate svi mediji sa toga područja. U žiriju se nalaze i javne osobe kao što su irski DJ Jesse Valentino, HI-C pop pevačica iz Filipina, Vivian Fang Liu neverovatna pijanistkinja i pevačica, Seraphim Ward pjevačica i glumica i Nu-Milktee Tijara japanski modni dizajner te arapski-rock star, Heidi Habib iz Hera.

“Izuzetno smo uzbuđeni što će VIMA biti platforma za ulazak na azijsko tržište za ovaj vrlo jedinstveni nakit. Osim predstavljanja na našoj manifestaciji planiramo suradnju oko daljnjeg plasiranja na potencijalnim maloprodajnim mjestima te distributerima na azijskim i globalnim tržištima. ” rekla je Meera Thuraivel, predsednica Uprave i suosnivač VIMA Music Awardsa.

Kolekcija koja će biti predstavljena u Aziji nosi simboličan naziv Hvar, kako bi se i tom prilikom predstavile lepote Srednje Dalmacije u svetu jer su upravo to podneblje i njegove prirodne lepote od samog početka neiscrpna inspiracija u nastajanju De Lana nakita.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nakon Amerike, De Lena nakit osvaja i Aziju”


« Aymeline Valade

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook