Najveći fitnes festival u regionu-Les Mills!

dana Mar26 2017

Pored Londona, Pariza, Amsterdama, Šangaja, Toronta, Tokija i drugih svetskih metropola u Novi Sad stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – LES MILLS LIVE.  Kao deo velike globalne Les Mills turneje LES MILLS LIVE SERBIA biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens (Sutjeska 2), pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije iFIT.

Učešće na LES MILLS LIVE SERBIA je besplatno. Od 7. marta fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs LES MILLS LIVE SERBIA, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja.

Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča. Osećaj treniranja na LES MILLS LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti. Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske fitnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika.

Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Ja idem na Live fotografiju”, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu. Važan deo LES MILLS LIVE SERBIA biće i volonteri, za koje je konkurs otvoren do 22. marta.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najveći fitnes festival u regionu-Les Mills!”


« “Kavez” Danila Mataruge u Mikser House-u!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook