Najveće regionalne zvezde na Music week festivalu

dana Jan16 2018

Najveće regionalne muzičke zvezde nastupiće na trećem Music week festivalu, koji se održava od 8. do 18. marta na Kopaoniku.

Na krovu Srbije  za nezaboravan provod zadužena su najveća imena domaće muzike Željko Samardžić koji će nastupiti 8. marta, Saša Matić 9. marta i Gibonni 10. marta. Za posetioce Music week – a priprema se veliko muzičko iznenađenje 16. i 17. marta koji za sada organizatori čuvaju u tajnosti. Gosti festivala biće poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje, kao i prethodnih godina.

Treću godinu zaredom Sky music u saradnji sa MK Mountain Resortom priređuje najbolji muzički festival na najatraktivnijoj lokaciji tokom zimske sezone. Prošlogodišnji Music week ostao je zapamćen po sjajnom provodu koji su priredili Svetlana Ceca Ražnatović, Toni Cetinski, Aca Lukas i Tropiko bend.

Svi gosti ekskluzivnih hotela MK Mountain Resort imaće priliku da besplatno uživaju u kompletnom spektaklu.

Željko Samardžić, Saša Matić i Giboni zagrejaće atmosferu u luksuznoj dvorani hotela Grand. Posebno za ovu priliku prostor sportske dvorane hotela Grand pretvoren je u VIP lounge. S obzirom na to da će najveće muzičke zvezde imati blizak kontakt sa publikom, ovaj spektakularan događaj će se dugo prepričavati.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najveće regionalne zvezde na Music week festivalu”


« Nebojša Kosović “Lep je osećaj vratiti se u tim”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook