Najprestižnija programerska konferencija u regionu

dana Mar9 2018

PHP Srbija je najveće i jedno od najstarijih programerskih udruženja u Srbiji. Šestu godinu zaredom organizuje jednu od najvećih i najprestižnijih programerskih konferencija u regionu. Glavni fokus konferencije je PHP programski jezik, kao jedan od najzastupljenijih u svetu.

Na prošlogodišnjoj konferenciji, jedan od glavnih predavača bio je i sam osnivač PHP-a, Rasmus Lerdorf.  Ovogodišnja konferencija je zakazana tradicionalno za poslednji vikend maja, 25-27. Održaće se u velelepnom zdanju Madlenijanuma u Zemunu. Konferencija je usko fokusirana na najbolje programerske prakse, gde posetioci mogu od najeminentnijih stručnjaka da čuju i nauče najnovije stvari kada je u pitanju PHP programiranje.

Interesovanje za konferenciju je ogromno, za manje od 15 dana prodato je više 200 karata. Očekuje se da će biti oko 600 delegata. Učesnike konferencije očekuje vrhunski program zbog kojeg su prošle godine u Beograd došli programeri i profesionalci iz čitavog regiona i Evrope. Pored velikog interesovanja publike, iznenađujuć je veliki broj kompanija koje podržavaju dogđaj, ne samo domaće već i inostrane. Ove godine generalni sponzor su kompanije Performance Technologies i esome, a zlatni sponzor je kompanija Factcool. Više detalja o predavačima i njihovim temama koje će pričati, ali i o samoj konferenciji možete videti na zvaničnom sajtu: https://conf2018.phpsrbija.rs/
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najprestižnija programerska konferencija u regionu”


« Obavljen žreb za završni turnir ženskog nacionalnog Kupa „Milan Ciga Vasojević“

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook