Najnovija 20. sezona serije UBISTVA U MIDSAMERU premijerno 20. septembra na kanalu DIVA

dana Sep13 2018

Najnovija 20. sezona najduže emitovane britanske detektivske serije, Ubistva u Midsameru,  vraća se na kanal DIVA uz šest novih dugometražnih epizoda čija će regionalna premijera biti 20. oktobra od 21h.

Nil Dandžen se vraća kao detektiv Džon Barnabi, kao i Nik Hendriks kao detektiv Džejmi Vinter i Fiona Dolman u ulozi Sare Barnabi.

Barnabi i Vinter u svojim istragama otići će do uklete pivare, posetiće elitno društvo koje krije mračnu prošlost, festival stripa gde se dešava ubistvo, kao i cirkus horora. Glumačkoj ekipi se pridružuje u novoj sezoni  Annet Bedlend poznata iz serije EastEnders koja će tumačiti lik strogog novog patologa, doktorku Fler Perkins.

Serija je zasnovana na serijalu knjiga Kerolin Grejem “Glavni inspektor Barnabi”. Sve epizode odvijaju se u Engleskoj u savremeno doba, u živopisnom ali smrtonosnom selu pod imenom Midsamer. Glumac Džon Netls je tumačio lik detektiva Toma Barnabija kada je serija počela, od 1997. do 2001, a zatim je glavnu ulogu preuzeo Nil Dandžen kao Tomov mlađi rođak, detektiv Džon Barnabi.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najnovija 20. sezona serije UBISTVA U MIDSAMERU premijerno 20. septembra na kanalu DIVA”


« Održana premijera filma IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook